• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 79 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Övriga tillbehör

Hårhygrometer: En hårhygrometer är en enhet som används för att mäta luftfuktighet. Den använder sig av en hårsträng eller en hårtråd som sträcks ut och reagerar på ändringar i fuktigheten i luften. Hårhygrometrar är vanligtvis användbara verktyg inom hönsuppfödning för att övervaka och kontrollera luftfuktigheten i hönsstallar och ruvningsnäste...

Hårhygrometer: En hårhygrometer är en enhet som används för att mäta luftfuktighet. Den använder sig av en hårsträng eller en hårtråd som sträcks ut och reagerar på ändringar i fuktigheten i luften. Hårhygrometrar är vanligtvis användbara verktyg inom hönsuppfödning för att övervaka och kontrollera luftfuktigheten i hönsstallar och ruvningsnästen, vilket bidrar till en hälsosam och bekväm miljö för hönsen.

Kiselfrö till höns: Kiselfrö är ett populärt fodertillskott för höns och andra fjäderfä. Det är en källa till kisel, som är ett viktigt mineral för fjäderfänas hälsa. Kiselfrö bidrar till att stärka fjädrarna och klorna hos hönsen och kan också hjälpa till att förhindra brott och skador på fjädrarna. Genom att inkludera kiselfrö i hönsens diet kan man främja en god fjäderhälsa och bidra till att hönsen ser fina och välmående ut.

Fodertillskott till höns: Fodertillskott är en viktig del av hönsuppfödning för att säkerställa att hönsen får alla nödvändiga näringsämnen. Det finns olika typer av fodertillskott som kan ges till höns, inklusive vitaminer, mineraler och probiotika. Dessa tillskott kan bidra till att förbättra fjäderhälsan, stärka immunförsvaret och främja allmän välbefinnande hos hönsen. Det är viktigt att välja rätt tillskott och följa rekommenderade doser för att upprätthålla en balanserad diet för hönsen.

Anti Red Mite Kit mot röda kvalster: Röda kvalster, även kända som "red mite" eller blodkvalster, är en vanlig parasit som kan påverka höns och orsaka problem som irritation, anemi och allmän hälsosvaghet. Anti Red Mite Kit är en produkt som är speciellt utformad för att bekämpa dessa skadedjur. Kittet kan innehålla olika produkter som bekämpar och eliminerar röda kvalster från hönsens omgivning, såsom insektspray, puder eller rengöringsmedel. Det är viktigt att använda dessa produkter enligt anvisningarna och vidta förebyggande åtgärder för att undvika återinfektion.

Hönsställning i trä: En hönsställning i trä är en struktur eller en plattform som används för att ge hönsen en förhöjd och bekväm yta att sitta och vila på. Det kan vara en del av hönsens inhägnad eller hönsgård. Träställningar erbjuder en naturlig och robust plats för hönsen att röra sig och vila på och kan hjälpa till att undvika markbundna problem och sjukdomar. De kan vara utformade i olika storlekar och konfigurationer för att passa olika antal höns och behov.

Äggkorg: En äggkorg är en praktisk behållare som används för att samla, bära och förvara hönsägg. Äggkorgar kan tillverkas av olika material som trä, plast eller metall och kan ha olika design och storlek. De är utformade med hål eller fack för att hålla äggen på plats och förhindra att de rullar runt och skadas. Äggkorgar är en praktisk lösning för att organisera äggen och underlätta transport och förvaring av hönsägg.

Showbur för kycklingar: En showbur är en speciell bur eller behållare som används för att visa upp kycklingar eller unga höns på utställningar, mässor eller tävlingar. Showburar är vanligtvis designade för att vara rymliga och ge kycklingarna tillräckligt med utrymme för att röra sig, samtidigt som de ger en säker och skyddad miljö. De kan vara tillverkade av material som metall eller plast och kan vara utrustade med olika tillbehör som vatten- och foderbehållare. Showburar hjälper till att presentera kycklingarna på ett säkert och professionellt sätt vid olika evenemang.

Transportbox för höns: En transportbox för höns är en behållare som används för att transportera höns från en plats till en annan. Transportboxar är utformade för att vara starka, hållbara och säkra för att säkerställa att hönsen inte skadas under transporten. De kan vara tillverkade av material som plast eller metall och kan vara utrustade med handtag eller fästen för att underlätta hanteringen. Transportboxar hjälper till att flytta höns på ett tryggt och bekvämt sätt, till exempel vid besök hos veterinären, flyttning eller deltagande i utställningar.

Ruvningsnäste: Ett ruvningsnäste, även känt som kläckningsnäste eller ruvbox, är en speciell plats där hönsen kan ruva och kläcka sina ägg. Ruvningsnästen är vanligtvis utformade med hänsyn till hönsens naturliga instinkter och behov och erbjuder en trygg och avskild miljö för ruvande höns. De kan vara tillverkade av material som trä eller plast och kan vara utrustade med bäddmaterial och enklare kontroller för att övervaka och reglera temperaturen och fuktigheten. Ruvningsnästen hjälper till att främja framgångsrik ruvning och kläckning av hönsägg.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 30000 kr

Varumärke

Visar 1 - 19 av 19 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 19 av 19 artiklar