• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

230 volt elaggregat

Foga Techtronic 230 volt elaggregat till stängsel

Elaggregat till elstängsel köper du på Bonden.se. Foga Techtronic är kraftfulla aggregat som är helt anpassade till djurstängsel. Med dessa elaggregat får man en bra strömförsörjing till sitt elstängsel. Aggregaten passar till alla typer av stängseltråd som eltråd, järntråd, elband, High Tensile...

Foga Techtronic 230 volt elaggregat till stängsel

Elaggregat till elstängsel köper du på Bonden.se. Foga Techtronic är kraftfulla aggregat som är helt anpassade till djurstängsel. Med dessa elaggregat får man en bra strömförsörjing till sitt elstängsel. Aggregaten passar till alla typer av stängseltråd som eltråd, järntråd, elband, High Tensile tråd och annan stängseltråd. Kom ihåg att det är viktigt att jorda aggregatet noggrant med jordkable och jordspett. Köp även till ett åskskydd för att skydda ditt elaggregat. Köp ditt elaggregat hos oss på Bonden.se. Vi ger dig snabb leverans, garanti och bästa pris. Det är även tryggt att handla hos oss och vår kundtjänst kan man alltid kontakta vid frågor.

Foga Techtronic 230 Volt Elstängselaggregat.

Foga Techtronic har tagit stegen mot innovation inom elstängselteknologi med sitt kraftfulla 230-volts elstängselaggregat. Utvecklat för att erbjuda överlägsen prestanda och robusthet, representerar detta aggregat en pålitlig lösning för områdessäkerhet och djurkontroll.

Tekniska Specifikationer:

  1. Kraftfull Spänning: Med en ingångsspänning på 230 volt levererar Foga Techtronic-elstängselaggregatet en konstant och kraftfull elektrisk pulsering. Detta säkerställer en stark avskräckande effekt och en pålitlig elbarriär.

  2. Användarvänlig Design: Installationen och användningen är enkla och kräver minimal teknisk expertis. Aggregatet är utformat för att vara användarvänligt, vilket gör det till en idealisk lösning för både professionella och privata användare.

  3. Säkerhet Prioriteras: Foga Techtronic tar säkerhet på allvar. Den kontrollerade och reglerade pulseringen av elektrisk ström är utformad för att minimera risken för skador på både människor och djur samtidigt som den ger den önskade avskräckande effekten.

  4. Hög Energiprestanda: Med hög energieffektivitet strävar Foga Techtronic efter att minska driftkostnaderna över tid och bidra till en mer hållbar användning.

Mångsidig Tillämpning:

Foga Techtronic 230-volts elstängselaggregatet är idealiskt för en rad olika användningsområden:

  1. Jordbruk: För att skydda grödor från vilda djur och säkra områden för boskap.

  2. Egendomsskydd: Ett pålitligt val för att säkra bostäder och företagsfastigheter, där en konstant elbarriär är nödvändig.

  3. Industriell Användning: Perfekt för att säkra industriella områden och förhindra obehörig åtkomst.

  4. Djurparker och Zoologiska Trädgårdar: För att skapa säkra och tydligt avgränsade områden för djur och besökare.

Foga Techtronic 230-volts elstängselaggregat representerar en framstående lösning inom elstängselteknologin och ger användare möjlighet att implementera en pålitlig och effektiv barriär för att möta deras unika behov. Oavsett om det används för att skydda grödor, hålla djur säkra eller säkra egendomar, levererar detta elstängselaggregat på löften om hållbarhet och prestanda.

Läs mer

Filter

Pris

1275 kr - 6000 kr

Varumärke

Visar 1 - 13 av 13 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 13 av 13 artiklar