• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Lucköppnare

En lucköppnare och hönslucka är två viktiga komponenter för att automatisera och underlätta hanteringen av hönshus och hönsgårdar. Dessa enheter erbjuder både bekvämlighet och skydd för hönsen genom att reglera öppnandet och stängningen av hönsluckan på ett automatiserat sätt.

En lucköppnare är en mekanisk enhet som är programmerad för att öppn...

En lucköppnare och hönslucka är två viktiga komponenter för att automatisera och underlätta hanteringen av hönshus och hönsgårdar. Dessa enheter erbjuder både bekvämlighet och skydd för hönsen genom att reglera öppnandet och stängningen av hönsluckan på ett automatiserat sätt.

En lucköppnare är en mekanisk enhet som är programmerad för att öppna och stänga hönsluckan vid förinställda tider eller genom sensorer som känner av ljusförhållandena. Detta eliminerar behovet av att manuellt öppna och stänga hönsluckan varje dag, vilket sparar tid och ansträngning för hönshusägaren.

Genom att använda en lucköppnare kan man säkerställa att hönsen får tillgång till utomhusområdet på morgonen och stängs in säkert på kvällen för att undvika angrepp från rovdjur. Detta bidrar till att skapa en trygg miljö för hönsen samtidigt som man ger dem möjlighet att njuta av frisk luft och naturlig belysning under dagen.

Hönsluckor finns i olika storlekar och stilar för att passa olika hönshus och hönsgårdar. De kan vara vertikala luckor som öppnas uppåt eller horisontella luckor som glider åt sidan. Det är viktigt att välja en hönslucka som är tillräckligt stor för att hönsen ska kunna gå in och ut bekvämt.

Förutom att vara automatiserade kan vissa lucköppnare och hönsluckor också vara utrustade med extra funktioner. Det kan inkludera ljus- eller rörelsesensorer för att säkerställa att luckan inte öppnas eller stängs när det finns fara i området. Vissa enheter kan även ha batteribackup för att fortsätta fungera under strömavbrott.

För hönsägare som är borta under dagen eller har en hektisk tidtabell kan en lucköppnare och hönslucka vara en ovärderlig investering. De erbjuder både säkerhet och bekvämlighet genom att sköta öppnandet och stängningen av hönsluckan automatiskt, vilket ger ägarna en fridfull sinnesfrid och hönsen en stabil rutin och skydd.

Sammanfattningsvis är lucköppnare och hönsluckor oumbärliga verktyg för automatisering av hönshus och hönsgårdar. Genom att använda dessa enheter kan man säkerställa att hönsen har en reglerad och säker tillgång till utomhusområdet, samtidigt som man sparar tid och ansträngning. Utforska olika alternativ och hitta den lucköppnare och hönslucka som passar bäst för dina behov och hönsens välbefinnande.

Med våra automatiserade enheter kan du reglera öppningen och stängningen av hönsluckan vid förinställda tider eller baserat på ljusförhållandena. Upptäck fördelarna med att ha en automatiserad lucköppnare för att ge dina höns en trygg och bekväm miljö.

Läs mer

Filter

Pris

725 kr - 2750 kr

Varumärke

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 5 av 5 artiklar