M1-Compact+Snigelband 20m Elephant

M1-Compact+Snigelband 20m Elephant. Styrkor: Att hålla ute grannens katt, att hålla duvor och andra fåglar borta från tak, lampor, fönsterbleck mm.

Mer detaljer

Produkten har tyvärr utgått

1 799 kr

    Artikelnummer
    075157
    Beskrivning

    M1-Compact+Snigelband 20m Elephant.

    Styrkor: Att hålla ute grannens katt, att hålla duvor och andra fåglar borta från tak, lampor, fönsterbleck mm. Men naturligtvis för att hålla mördarsniglar ute från grönsaksträdgården.

    Elephant’s stängselband passar utmärkt till att hålla små skadedjur och andra smådjur borta från områden som du vill skydda.

    Detta kit innehåller: 1xElephant M1-compakt aggregat, 1x20 m snigelstaket, 1x kopplingsdosa, 500xskruv, 1x10m el-kabel, 1x monteringssats, 1x manual.

    Man kan öka snigelstaketet med ytterligare kopplingsdosa och snigelstaketsband, detta köps då separat.

     

    Ett snigelfritt område

    Jaga iväg glupska sniglar, håll skogsmården undan från vinden eller hindra grannens katt från att komma på oväntat besök, på ett miljövänligt sätt och med den extra fördelen att snigelremsan är effektiv så snart den har placerats.

    Om du någonsin har behövt handskas med skadedjur, vet du säkert hur långt man är beredd att gå för att bli av med problemet, helst så fort som möjligt.

    Nu finns lösningen, en snigelremsa. Snigelremsans användningsområden, från frustrerade husägare och trädgårdsskötare, växer allt eftersom fler personer blir medvetna om denna enkla, smarta metod att hålla undan många andra skadedjur förutom sniglar, och den är så oerhört enkel. Med den nya Snail Strip från Elephant behöver du bara en enkel installationsprocess som vem som helst kan utföra, sedan kan du säga farväl till dina problem med skadedjur innan dagen har gått.

    Den nya snigelremsan har otaliga möjligheter. Hittills har vi hört talas om att man använde snigelremsan för följande ändamål:

    • för att hålla grannens katt ute.

    • för att hålla duvor, måsar och andra fåglar undan från tak och lister.

    • för att hålla mårdar undan från vinden.

    • och naturligtvis för att hålla sniglar undan.

    Miljövänlig lösning

    Fördelen med att använda en snigelremsa, oavsett för vilket ändamål du vill använda den, är att den är en 100 % miljövänlig lösning som inte skadar naturen, din köksträdgård eller någonting annat, till skillnad från många andra bekämpningsmedel, så att du inte behöver bekymra dig om ifall din köksträdgård fortfarande är organisk imorgon när du har placerat remsan.

    Genast effekt

    En annan motivation att välja en snigelremsa i stället för en annan lösning är att remsan börjar verka så snart den har placerats och kopplats på. Underhåll av snigelremsan begränsar sig till att kontrollera att plantor och andra föremål inte kommer i kontakt med remsan.

    Enkel installation

    Det finns inga särskilda villkor för att sätta upp en snigelremsa. Beroende på hur långt stycke remsa du behöver placera, är det något som kan ske på mycket kort tid, och de parallella trådarna gör att den inte kan installeras fel. Snigelremsan är inte farlig för djur eller människor.

    Ett skyddat område

    Om det nu gäller att hålla glupska sniglar ute ur köksträdgården eller att göra gräsmattan till ditt eget revir istället för en plats där grannens katt eller hund kan göra sina behov, eller om du vill hålla skogsmården undan från vinden så att du får litet ro på natten när den är ute och härjar, eller om du t.ex. vill undvika att duvor och måsar lämnar sina visitkort på tak och lister, den nya Snail Strip ger dig möjligheten.

    Snigelremsan är enkel att installera var du än har ett problem som ska lösas. Snigelremsan kan sättas upp på många sätt, du kan använda en planka, en husvägg eller placera den längs ett stängsel eller någon annanstans där den behövs.

    Diskussion
    Frågor (0)

    Det finns inga frågor just nu


    Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
    Ställ en fråga
    Göm formulär

    30 andra produkter i samma kategori