• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 89 kr till 149 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Vattenautomater

Vattenautomater och vattenbehållare är viktiga tillbehör för att säkerställa att dina kycklingar, höns och fjäderfä alltid har tillgång till rent och friskt vatten. Att ha en pålitlig vattenförsörjning är avgörande för deras välbefinnande och hälsa. Här ska vi titta närmare på olika typer av vattenautomater och vattenbehållare som är speciellt u...

Vattenautomater och vattenbehållare är viktiga tillbehör för att säkerställa att dina kycklingar, höns och fjäderfä alltid har tillgång till rent och friskt vatten. Att ha en pålitlig vattenförsörjning är avgörande för deras välbefinnande och hälsa. Här ska vi titta närmare på olika typer av vattenautomater och vattenbehållare som är speciellt utformade för fjäderfän.

En vanlig typ av vattenautomat är den som rymmer mellan 1 och 5 liter vatten. Dessa automater är utformade för att vara lätta att fylla på och enkla att rengöra. De är tillverkade av hållbara material, som vanligtvis är plast eller metall, och kan motstå påfrestningar och slitage under lång tid. Vattenautomaterna har vanligtvis en bred öppning för enkel påfyllning och ett lock eller en ventil för att förhindra att smuts och skräp kommer in i vattnet.

En annan typ av vattenautomat är den som är monterad på väggen. Dessa automater är praktiska eftersom de sparar värdefullt utrymme på marken eller i buren. De kan enkelt fästas på väggen med hjälp av medföljande fästen eller klammer. Vägghängda vattenautomater är lätta att fylla på och rengöra, och de håller vattnet på en bekväm höjd för dina fjäderfän.

För de som har flyttbara burar eller behöver placera vattenautomater på olika platser kan hängande vattenautomater vara ett bra alternativ. Dessa automater har en krok eller en hängare som gör att de kan hängas upp på en bur eller en stång. De är lätta att ta bort och fylla på, och de ger enkel åtkomst till vatten för dina fjäderfän.

Vissa vattenautomater kommer även med en stabil bas och ben, vilket gör dem perfekta för att placera direkt på marken eller i en hönsgård. Dessa automater är stabila och lätta att använda. De kan rymma en större mängd vatten, vanligtvis mellan 5 och 10 liter, vilket är praktiskt om du har en större flock eller om du inte har möjlighet att fylla på vattnet regelbundet.

Utöver vattenautomater finns det även olika typer av vattenbehållare som kan vara användbara för att säkerställa att vattnet förblir rent och tillgängligt under en längre tid. Vattenbehållare är vanligtvis cylindriska eller hinkformade och kan rymma en betydande mängd vatten, upp till flera liter. De kan placeras direkt på marken eller i hönsgården och har vanligtvis en täckande mekanism för att förhindra att smuts eller skräp kommer i kontakt med vattnet. Vissa vattenbehållare kan även vara utrustade med en anslutning för att koppla ihop dem med en automatisk vattenfyllningsanordning.

När det gäller vattenautomater och vattenbehållare är det viktigt att regelbundet kontrollera och rengöra dem för att säkerställa att vattnet förblir rent och att dina fjäderfän har tillräckligt med vatten. Byt ut vattnet regelbundet och se till att automaterna och behållarna är fria från smuts, alger eller andra föroreningar som kan påverka vattnets kvalitet.

Sammanfattningsvis är vattenautomater och vattenbehållare viktiga komponenter för att säkerställa en konstant tillgång till rent och friskt vatten för dina kycklingar, höns och fjäderfä. Med olika typer och storlekar att välja mellan kan du hitta den bästa lösningen som passar dina behov och bidrar till att hålla dina fjäderfän friska och välmående.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 975 kr

Varumärke

Visar 1 - 60 av 71 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 60 av 71 artiklar