• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken i sortimentet

10-30 liter vattenautomat

Vattenautomater till höns som rymmer mellan 10 och 30 liter vatten är idealiska för att tillgodose de större vattenbehoven hos stora hönsflockar eller kommersiella fjäderfägårdar. Dessa vattenautomater är konstruerade för att ge en långvarig och pålitlig vattenförsörjning till dina höns och säkerställa att de alltid har tillgång till rent och fr...

Vattenautomater till höns som rymmer mellan 10 och 30 liter vatten är idealiska för att tillgodose de större vattenbehoven hos stora hönsflockar eller kommersiella fjäderfägårdar. Dessa vattenautomater är konstruerade för att ge en långvarig och pålitlig vattenförsörjning till dina höns och säkerställa att de alltid har tillgång till rent och friskt vatten.

En av de stora fördelarna med vattenautomater i denna storleksklass är deras stora kapacitet. Genom att rymma mellan 10 och 30 liter vatten behöver de inte fyllas på lika frekvent som mindre vattenautomater. Detta sparar tid och möjliggör en kontinuerlig tillgång till vatten, även om du inte kan övervaka vattenförsörjningen dagligen.

Dessa vattenautomater är tillverkade av hållbara och slitstarka material såsom plast eller metall. De är utformade för att klara av utomhusförhållanden och har en robust konstruktion som kan motstå påfrestningar från väder, temperatur och hönsens aktiviteter. Många vattenautomater i denna storleksklass har även ett skyddande lock eller en överhängande kant för att förhindra att smuts eller skräp hamnar i vattnet.

När du väljer en vattenautomat i denna storlek finns det olika modeller och designalternativ att välja mellan. Vissa vattenautomater har en platt botten och kan placeras direkt på marken eller på en stadig yta. Andra modeller har ben eller stödben som ger en förhöjd placering och gör det lättare för hönsen att nå vattnet. Vissa vattenautomater kan också monteras på väggen eller på en struktur i hönsgården för att spara utrymme och hålla vattnet borta från marken.

När det gäller färg finns det olika alternativ att välja mellan. Vissa vattenautomater kan vara färgade i traditionell röd eller vit, medan andra kan ha andra färgkombinationer för att passa din smak eller för att vara lättare att identifiera och underhålla.

Det är viktigt att regelbundet kontrollera och rengöra vattenautomaten för att säkerställa att vattnet förblir rent och friskt. Rengör den noggrant och byt ut vattnet regelbundet för att undvika att smuts, alger eller bakterier bildas.

Sammanfattningsvis är vattenautomater till höns som rymmer mellan 10 och 30 liter vatten perfekta för att möta behoven hos stora hönsflockar eller kommersiella fjäderfägårdar. Med deras stora kapacitet, hållbara konstruktion och olika designalternativ kan du säkerställa en pålitlig vattenförsörjning och hjälpa dina höns att hålla sig friska och välmående.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 975 kr

Varumärke

Visar 1 - 16 av 16 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 16 av 16 artiklar