• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Tillbehör till vattenautomater

När det gäller vattenautomater för höns finns det ett antal tillbehör som kan förbättra deras funktion och underlätta skötseln. Här är några populära tillbehör till vattenautomater för höns:

  1. Vattenkoppar: Vattenkoppar är små behållare som kan fästas på sidan av vattenautomaten. De är utformade för att ge enkel tillgång till vatten för hönse...

När det gäller vattenautomater för höns finns det ett antal tillbehör som kan förbättra deras funktion och underlätta skötseln. Här är några populära tillbehör till vattenautomater för höns:

  1. Vattenkoppar: Vattenkoppar är små behållare som kan fästas på sidan av vattenautomaten. De är utformade för att ge enkel tillgång till vatten för hönsen och förhindra att de smutsar ner vattnet. Vattenkoppar är perfekta för höns som föredrar att dricka ur en liten kopp istället för att doppa sina näbbar i en stor vattenbehållare.

  2. Nivåindikatorer: För att hålla koll på vattennivån i automatens behållare kan du använda nivåindikatorer. Dessa indikatorer fästs på sidan av vattenautomaten och ger en visuell markering av hur mycket vatten som finns kvar. Detta är särskilt praktiskt om du har flera vattenautomater och behöver övervaka vattenförsörjningen.

  3. Värmelement: Om du bor i ett kallt klimat kan det vara nödvändigt att hålla vattnet i vattenautomaten frostfritt. Här kommer värmelement till användning. Dessa små värmare kan placeras i automatens behållare för att förhindra att vattnet fryser under kalla vintermånader. Värmelementen är vanligtvis självreglerande och energieffektiva.

  4. Avloppssystem: För enkel rengöring och underhåll av vattenautomaten kan du använda ett avloppssystem. Detta system gör det möjligt att tömma automatens behållare och rengöra den utan att behöva demontera hela enheten. Avloppssystemet kan vara enkel att installera och gör skötseln av vattenautomaten mer bekväm.

Genom att använda dessa tillbehör kan du förbättra funktionaliteten och effektiviteten hos din vattenautomat för höns. Kom ihåg att regelbundet rengöra och underhålla vattenutrustningen för att säkerställa att hönsen har tillgång till rent och friskt vatten.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 75 kr

Varumärke

Visar 1 - 2 av 2 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 2 av 2 artiklar