• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken i sortimentet

Vedtransportörer

Faxes och Bala Agri vedtransportörer för att transportera veden. Faxes och Bala Agri vedtransportörer finns i olika bredder och längder. Vi har alla Faxes och Bala Agris vedtransportörer. Bästa kvalitet till bästa pris.

Faxes Vedtransportör:

Faxes är välkända för att tillverka pålitliga vedmaskiner, och deras vedtransportör är inget undantag. ...

Faxes och Bala Agri vedtransportörer för att transportera veden. Faxes och Bala Agri vedtransportörer finns i olika bredder och längder. Vi har alla Faxes och Bala Agris vedtransportörer. Bästa kvalitet till bästa pris.

Faxes Vedtransportör:

Faxes är välkända för att tillverka pålitliga vedmaskiner, och deras vedtransportör är inget undantag. Dessa maskiner är utformade för att underlätta transporten av ved och minska ansträngningen som krävs för manuell hantering. Låt oss gå igenom några viktiga aspekter av Faxes vedtransportör, inklusive teknisk data och underhåll.

Teknisk Data:

  • Effekt: Faxes vedtransportörer finns i olika modeller med olika effekter. Effekten kan variera från ca 1 kW (kilowatt) till 3 kW eller mer, beroende på modellen. Ju högre effekt, desto snabbare och mer effektiv blir transporten av ved.

  • Längd och höjd: Storlekarna på Faxes vedtransportörer varierar också. De kan vara några meter långa och har justerbar höjd för att passa olika arbetsmiljöer och användningsändamål.

  • Strömförsörjning: De flesta Faxes vedtransportörer är elektriska och kräver 220-230 volt strömförsörjning. Det är viktigt att säkerställa att din strömförsörjning är kompatibel med maskinens krav.

  • Transportbandets bredd: Transportbandets bredd varierar beroende på modell. Ett bredare transportband kan hantera större mängder ved åt gången.

Användning:

När du använder en Faxes vedtransportör, finns det några viktiga saker att tänka på:

  1. Säkerhetsutrustning: Använd alltid säkerhetsutrustning, inklusive skyddsglasögon och hörselskydd, för att skydda dig själv mot eventuella faror.

  2. Korrekta inställningar: Se till att transportbandet är korrekt inställt för att undvika oönskade stopp eller obalans.

  3. Stabilt underlag: Placera din Faxes vedtransportör på ett plant och stabilt underlag för att undvika obalans och för att maskinen inte ska tippa över.

  4. Vedförberedelse: Se till att veden som du matar in i transportören är av rätt storlek och längd för att undvika trassel eller överbelastning.

Underhåll:

För att hålla din Faxes vedtransportör i bästa skick och säkerställa dess långvariga prestanda, bör du tänka på följande:

  • Rengör transportören regelbundet för att förhindra ansamling av sågspån och smuts som kan påverka prestandan.

  • Smörj rörliga delar enligt tillverkarens rekommendationer för att förhindra slitage och rost.

  • Kontrollera elektriska kablar och kontakter för eventuell slitage och skada.

  • Inspektera transportbandet och dess anslutningar för att säkerställa att de är i gott skick.

Att använda och underhålla din Faxes vedtransportör på rätt sätt kommer inte bara att förlänga dess livslängd utan också säkerställa en smidig och pålitlig transport av ved. Kom ihåg att följa tillverkarens rekommendationer och säkerhetsanvisningar noggrant för att undvika olyckor och skador.

Bala Agri Vedtransportör:

Bala Agri är känt för sina vedmaskiner och vedtransportörer, och deras produkter har varit till stor hjälp för dem som hanterar ved. Låt oss granska några viktiga aspekter av Bala Agri vedtransportörer, inklusive teknisk information och underhåll.

Teknisk Data:

  • Effekt: Bala Agri vedtransportörer finns i olika modeller med olika effekter. De kan ha en effekt på cirka 1 kW (kilowatt) till 3 kW eller mer, beroende på den specifika modellen. Effekten påverkar transportbandets hastighet och dess förmåga att hantera vedmängder.

  • Längd och höjd: Storleken på Bala Agri vedtransportörer varierar, precis som Faxes. Längden på transportbandet kan variera från några meter, och höjden kan vara justerbar för att anpassa sig till olika arbetsmiljöer och behov.

  • Strömförsörjning: De flesta Bala Agri vedtransportörer är elektriska och kräver 220-230 volt strömförsörjning. Det är viktigt att kontrollera att din strömförsörjning är kompatibel med maskinens krav och att den är stabil för en kontinuerlig drift.

  • Transportbandets bredd: Precis som med Faxes, varierar bredden på transportbandet beroende på modellen. Ett bredare transportband är fördelaktigt om du behöver transportera större vedmängder.

Användning:

När du använder en Bala Agri vedtransportör, är det några saker du bör tänka på:

  1. Säkerhetsutrustning: Använd alltid nödvändig säkerhetsutrustning, såsom skyddsglasögon och hörselskydd, för att skydda dig själv från potentiella faror när du hanterar ved och använder transportören.

  2. Korrekta inställningar: Se till att transportbandet är ordentligt justerat och fungerar korrekt för att undvika driftstörningar och oönskade stopp.

  3. Stabilt underlag: Placera transportören på en platt och stabil yta för att undvika ojämn transport och förhindra att maskinen tippas över.

  4. Förberedd ved: Se till att veden som du matar in i transportören är av rätt storlek och längd, så att den inte orsakar trassel eller överbelastning.

Underhåll:

För att hålla din Bala Agri vedtransportör i bästa skick och säkerställa dess långvariga prestanda, tänk på följande:

  • Rengör transportören regelbundet för att undvika ansamling av sågspån och smuts som kan påverka prestandan.

  • Smörj rörliga delar enligt tillverkarens rekommendationer för att förhindra slitage och korrosion.

  • Kontrollera elektriska kablar och kontakter regelbundet för eventuell slitage och skada.

  • Inspektera transportbandet och dess anslutningar för att säkerställa att de är i gott skick.

Att använda och underhålla din Bala Agri vedtransportör på rätt sätt kommer att förlänga dess livslängd och säkerställa en effektiv vedtransport. Var noga med att följa tillverkarens rekommendationer och säkerhetsanvisningar för att undvika olyckor och skador.

Läs mer

Kategorier Dölj

Filter

Pris

14575 kr - 36150 kr

Varumärke

Visar 1 - 14 av 14 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 14 av 14 artiklar