• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Covatutto

Reservdelar till Covatutto äggkläckningsmaskiner

Reservdelar till Covatutto Äggkläckningsmaskiner: Optimala Komponenter för Framgångsrik Kläckning

Covatutto är känt för sina pålitliga och effektiva äggkläckningsmaskiner som spelar en central roll i processen att föda upp och kläcka kycklingar. För att säkerställa en smidig och framgångsrik klä...

Reservdelar till Covatutto äggkläckningsmaskiner

Reservdelar till Covatutto Äggkläckningsmaskiner: Optimala Komponenter för Framgångsrik Kläckning

Covatutto är känt för sina pålitliga och effektiva äggkläckningsmaskiner som spelar en central roll i processen att föda upp och kläcka kycklingar. För att säkerställa en smidig och framgångsrik kläckningsupplevelse erbjuder vi på ett omfattande sortiment av reservdelar specifikt utformade för Covatutto äggkläckningsmaskiner. Här är en närmare titt på några av de viktiga reservdelarna som vi tillhandahåller:

1. Äggkläckningsmotor:

Motorn är hjärtat i varje äggkläckningsmaskin och är avgörande för en jämn rotation av äggen. Våra högkvalitativa äggkläckningsmotorer för Covatutto-maskiner säkerställer en pålitlig och konsekvent rörelse, vilket är avgörande för en framgångsrik kläckning.

2. Äggvändningsmekanism:

En effektiv äggvändning är avgörande för embryonas korrekta utveckling. Våra reservdelar för äggvändningsmekanismen, inklusive vändningsramar och motorer, är konstruerade för att bibehålla den nödvändiga rotationen och främja en hälsosam kläckning.

3. Digitala Kontrollenheter:

Våra reservdelar för digitala kontrollenheter ger möjlighet att övervaka och justera temperatur och fuktighet på ett exakt sätt. Detta är avgörande för att skapa de perfekta förhållandena för en framgångsrik kläckning med Covatutto-maskiner.

4. Temperatur- och Fuktighetssensorer:

För att säkerställa en korrekt kläckningsmiljö erbjuder vi reservdelar för temperatur- och fuktighetssensorer. Dessa komponenter säkerställer att de optimala förhållandena upprätthålls under hela kläckningsperioden.

5. Äggkorgar och Vändningsramar:

Våra äggkorgar och vändningsramar är utformade för att hålla äggen stabila och möjliggöra en jämn vändning. Detta är viktigt för att säkerställa en trygg och skyddad miljö för äggen under hela kläckningsprocessen.

6. Reservdelssatser för Underhåll:

För att förlänga livslängden på din Covatutto äggkläckningsmaskin erbjuder vi olika reservdelssatser för rutinmässigt underhåll. Detta inkluderar packningar, remmar och andra slitageskyddande delar.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 1300 kr

Varumärke

Visar 1 - 6 av 6 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 6 av 6 artiklar