• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Omsorg

Produkter för omsorg till hundar är oumbärliga för att se till att våra fyrbenta vänner är rena, välmående och bekväma. Här är en genomgång av några viktiga produkter för hundomsorg, inklusive hundschampo, tikskydd, munkorg, hundsalva och hundbalsam.

Hundschampo:

Hundschampo är utformat speciellt för hundars känsliga hud och päls. Det finns ol...

Produkter för omsorg till hundar är oumbärliga för att se till att våra fyrbenta vänner är rena, välmående och bekväma. Här är en genomgång av några viktiga produkter för hundomsorg, inklusive hundschampo, tikskydd, munkorg, hundsalva och hundbalsam.

Hundschampo:

Hundschampo är utformat speciellt för hundars känsliga hud och päls. Det finns olika varianter beroende på hundens behov och pälsens karaktär. Schampot kan vara:

  • Mildt: För daglig användning och känslig hud.

  • Mot klåda: För hundar som lider av klåda och hudirritation.

  • Mot fästingar och loppor: För att förebygga eller behandla parasiter.

Användningsområden: Hundschampo används för att rengöra hundens päls, avlägsna smuts, orenheter och dålig lukt. Det kan också hjälpa till att behandla hudproblem och förbättra pälskvaliteten.

Vad man ska tänka på: Kontrollera att schampot är säkert för hundar och är fritt från skadliga kemikalier. Välj schampo som passar din hunds specifika behov och päls.

Tikskydd:

Tikskydd är produkter som används under tikens löpperiod för att undvika oönskad befruktning. De kan vara i form av trosor eller byxor som tikarna bär under löpet.

Användningsområden: Tikskydd används för att förhindra att tikar blir dräktiga under löpperioden. Det hjälper också till att undvika fläckar och orenheter i hemmet.

Vad man ska tänka på: Se till att tikskyddet är rätt storlek och passar bekvämt på din hund. Tvätta och byt ut skyddet regelbundet för att undvika obehag och infektioner.

Munkorg:

Munkorgar är verktyg som täcker hundens mun för att förhindra att den biter eller äter oönskade saker. De finns i olika material och utföranden.

Material: Munkorgar kan vara tillverkade av läder, nylon, plast eller metall.

Användningsområden: Munkorgar används vid veterinärbesök, promenader eller i situationer där hunden kan känna sig hotad och reagera aggressivt.

Vad man ska tänka på: Säkerhet och komfort är viktiga. Munkorgen ska tillåta hunden att andas, dricka och äta små godbitar medan den är på. Se till att den inte sitter för hårt eller skaver.

Hundsalva och Hundbalsam:

Hundsalvor och hundbalsam används för att vårda hundens hud och päls. De kan vara fuktgivande, lugnande, eller ha andra specifika effekter.

Användningsområden: De används för att behandla torr hud, sprickor, skärsår, eksem eller för att ge pälsen en vacker glans och mjukhet.

Vad man ska tänka på: Välj produkter som är anpassade för hundar och undvik att använda produkter avsedda för människor, eftersom hundars hud har olika behov och känslighet.

Att välja rätt produkter för omsorg till din hund är en viktig del av att hålla din pälsklädda vän frisk och lycklig. Fundera över din hunds specifika behov, pälskvalitet och sensitivitet när du väljer dessa produkter. Och kom ihåg, att oavsett vilken produkt du väljer, är kärlek och omsorg det viktigaste du kan ge din trogna följeslagare.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 100 kr

Varumärke

Visar 1 - 22 av 22 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 22 av 22 artiklar