• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 89 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken i sortimentet

Mot ohyra

Virkon-S är ett desinfektionsmedel som används för att bekämpa och förebygga spridning av sjukdomar hos höns och andra fjäderfä. Det är ett effektivt verktyg för att upprätthålla en ren och hälsosam miljö i hönshus och fjäderfäfaciliteter.

Virkon-S är ett bredspektrumdesinfektionsmedel som kan eliminera olika typer av mikroorganismer såsom viru...

Virkon-S är ett desinfektionsmedel som används för att bekämpa och förebygga spridning av sjukdomar hos höns och andra fjäderfä. Det är ett effektivt verktyg för att upprätthålla en ren och hälsosam miljö i hönshus och fjäderfäfaciliteter.

Virkon-S är ett bredspektrumdesinfektionsmedel som kan eliminera olika typer av mikroorganismer såsom virus, bakterier och svampar. Det är speciellt utformat för att vara effektivt mot vanliga patogener som kan påverka fjäderfä, inklusive influensavirus, salmonella och E. coli.

För att använda Virkon-S korrekt, bör man först rengöra och avlägsna all organiskt material från hönshuset eller fjäderfäfaciliteten. Därefter blandas Virkon-S med vatten enligt tillverkarens anvisningar och appliceras på ytor som kan vara förorenade eller som kommer i kontakt med fjäderfä, som golv, väggar och utrustning. Man kan också använda det som en fotbad för att desinficera skor eller kläder innan man går in i hönshuset.

En av fördelarna med Virkon-S är att det är snabbt och effektivt. Det kan döda de flesta patogener inom några minuter efter kontakt. Dessutom är det säkert att använda i närvaro av fjäderfä, vilket gör det till ett populärt val bland hönsägare och fjäderfäuppfödare.

Det är viktigt att notera att Virkon-S är ett kemiskt desinfektionsmedel och bör användas med försiktighet. Följ alltid tillverkarens anvisningar och se till att eventuella rester av medlet inte kommer i kontakt med fjäderfä eller deras mat och vatten.

Genom att använda Virkon-S som desinfektionsmedel kan man bidra till att skapa en hälsosam och säker miljö för höns och fjäderfä. Det hjälper till att bekämpa sjukdomar och minska risken för smittspridning. Se till att följa riktlinjerna för användning och använd Virkon-S som en del av en noggrann sanitär rutin för att främja välbefinnandet och hälsan hos dina höns och fjäderfä.

Skapa en ren och hälsosam miljö i hönshus och fjäderfäfaciliteter. Läs mer om användningen och fördelarna av Virkon-S desinfektionsmedel för höns och fjäderfä.

Läs mer

Filter

Pris

100 kr - 2500 kr

Varumärke

Visar 1 - 7 av 7 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 7 av 7 artiklar