• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

3 mm. tråd Flexy

Demex Hundgårdar med stålsektioner m 3 mm. tråd Flexy.

Demex Hundgårdar med Stålsektioner: Flexibel Säkerhet och Komfort för Dina Hundar

Demex Hundgårdar med stålsektioner, specifikt Flexy-modellen med 3 mm tråd, representerar en högkvalitativ och anpassningsbar lösning för att skapa en säker och bekväm utomhusmiljö för dina fyrbenta vänner. L...

Demex Hundgårdar med stålsektioner m 3 mm. tråd Flexy.

Demex Hundgårdar med Stålsektioner: Flexibel Säkerhet och Komfort för Dina Hundar

Demex Hundgårdar med stålsektioner, specifikt Flexy-modellen med 3 mm tråd, representerar en högkvalitativ och anpassningsbar lösning för att skapa en säker och bekväm utomhusmiljö för dina fyrbenta vänner. Låt oss utforska detaljerna i denna innovativa hundgård:

Fördelar med Demex Hundgårdar - Flexy 3 mm:

  1. Flexibel Konstruktion: Flexy-modellen utmärker sig genom sin flexibla konstruktion, vilket möjliggör anpassning efter olika utrymmen och terränger. Det gör det enkelt att skapa en hundgård som passar perfekt i din trädgård eller gård.

  2. Stålsektioner med 3 mm Tråd: Den användning av 3 mm tråd i stålsektionerna ger överlägsen styrka och stabilitet. Detta gör hundgården motståndskraftig mot påfrestningar från kraftiga hundar och säkerställer långvarig användning.

  3. Modulär Design: Demex Hundgårdar är modulära och kan enkelt anpassas för att möta dina specifika behov. Du kan utöka eller minska storleken på hundgården beroende på antalet hundar och tillgängligt utrymme.

  4. Säkerhet och Trygghet: Med en stark och pålitlig konstruktion ger Demex Hundgårdar en säker miljö där dina hundar kan vistas utan oro för att de ska komma till skada eller springa bort.

  5. Rostresistent Material: Stålsektionerna är konstruerade med material som är resistent mot rost och korrosion, vilket säkerställer hållbarhet och lång livslängd.

Egenskaper hos Demex Hundgårdar - Flexy 3 mm:

  1. Anpassningsbara Storlekar: Flexy-modellen finns i olika storlekar för att passa olika behov. Det gör att du kan välja den storlek som bäst passar din hunds storlek och aktivitetsnivå.

  2. Enkel Montering: Hundgården är konstruerad med enkel montering i åtanke, och bruksanvisningar medföljer för att göra processen smidig och snabb.

  3. Säkerhetsport: Porten är utformad för enkel åtkomst och stängs säkert för att förhindra oönskad öppning. Den kan också låsas för extra säkerhet.

  4. Höjdjusterbara Fötter: Hundgårdens höjd kan justeras med hjälp av höjdjusterbara fötter. Detta är särskilt användbart om marken är ojämn eller sluttande.

  5. Tillbehörskompatibilitet: Demex Hundgårdar är ofta kompatibla med olika tillbehör, som soltak, regnskydd och leksaker, för att öka hundarnas komfort och underhållning.

Installation och Underhåll:

  1. Platsförberedelse: Se till att platsen där hundgården kommer att placeras är jämn och fri från hinder.

  2. Fäst Fötterna Ordentligt: Fäst fötterna ordentligt i marken för att säkerställa att hundgården förblir stabil.

  3. Regelbunden Inspektion: Utför regelbundna inspektioner av stålsektionerna och övriga delar för att identifiera eventuella behov av underhåll eller reparation.

Demex Hundgårdar med stålsektioner, särskilt Flexy-modellen med 3 mm tråd, erbjuder en kombination av flexibilitet, hållbarhet och säkerhet för att skapa en idealisk utomhusmiljö för dina hundar. Investera i denna pålitliga och anpassningsbara lösning för att främja dina fyrbenta vänners välbefinnande och glädje.

Läs mer

Filter

Pris

5975 kr - 7500 kr

Varumärke

Visar 1 - 6 av 6 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 6 av 6 artiklar