• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken i sortimentet

4 mm. tråd Buster

Demex Hundgårdar Buster med stålsektioner och 4 mm. tjock tråd

Demex Hundgårdar Buster med Stålsektioner och 4 mm Tråd: Optimal Säkerhet och Robust Konstruktion för Dina Hundar

Demex Hundgårdar Buster, utrustade med stålsektioner och 4 mm tjock tråd, representerar en avancerad lösning för hundägare som prioriterar maximal säkerhet och hållbarh...

Demex Hundgårdar Buster med stålsektioner och 4 mm. tjock tråd

Demex Hundgårdar Buster med Stålsektioner och 4 mm Tråd: Optimal Säkerhet och Robust Konstruktion för Dina Hundar

Demex Hundgårdar Buster, utrustade med stålsektioner och 4 mm tjock tråd, representerar en avancerad lösning för hundägare som prioriterar maximal säkerhet och hållbarhet. Denna modell erbjuder en rad fördelar och egenskaper för att skapa en trygg och bekväm utomhusmiljö för dina älskade hundar.

Fördelar med Demex Hundgårdar Buster - 4 mm Tråd:

  1. Exceptionell Styrka: Den använda 4 mm tjocka tråden ger överlägsen styrka och robusthet, vilket gör Demex Hundgårdar Buster idealiska för kraftiga hundar och hundgrupper.

  2. Säker Konstruktion: Stålsektionerna är noggrant konstruerade för att säkerställa att inga skarpa kanter eller hörn finns som kan orsaka skador. Detta skapar en säker och trygg miljö för dina hundar.

  3. Lång Livslängd: Med 4 mm tjock tråd och en konstruktion som är resistens mot rost och korrosion, garanterar Demex Hundgårdar Buster en lång livslängd och hållbarhet även under olika väderförhållanden.

  4. Modulär Design: Hundgården är modulär och kan enkelt anpassas efter olika utrymmen och behov. Du kan justera storleken för att passa antalet hundar och utrymmet tillgängligt.

  5. Anpassningsbar Höjd: Många modeller av Demex Hundgårdar Buster har justerbara höjdfötter, vilket möjliggör enkel anpassning till ojämn terräng.

  6. Säkerhetsport: Porten är designad för enkel åtkomst och kan låsas för att säkerställa att hundarna förblir inom det avsedda området.

Egenskaper hos Demex Hundgårdar Buster - 4 mm Tråd:

  1. Storlek och Konfiguration: Hundgården finns i olika storlekar och konfigurationer för att möta specifika behov och krav.

  2. Säkerhetsåtgärder: Extra säkerhetsfunktioner, som exempelvis hundgårdens konstruktion utan skarpa kanter eller hörn, bidrar till att minimera risken för skador.

  3. Justerbara Komponenter: Många modeller inkluderar justerbara höjdfötter och andra komponenter för att underlätta installation och anpassning.

  4. Tillbehörskompatibilitet: Demex Hundgårdar Buster är ofta kompatibla med olika tillbehör, såsom soltak, regnskydd och leksaker, för att öka komforten och underhållningen för dina hundar.

Installation och Underhåll:

  1. Platsförberedelse: Innan installationen är det viktigt att förbereda platsen genom att säkerställa att marken är jämn och fri från hinder.

  2. Fäst Fötterna Ordentligt: Se till att fötterna är ordentligt fästa i marken för att garantera hundgårdens stabilitet.

  3. Regelbunden Inspektion: Utför regelbundna inspektioner för att identifiera eventuella behov av underhåll eller reparation. Detta inkluderar att kontrollera trådens integritet och portens låsningsmekanism.

Demex Hundgårdar Buster med stålsektioner och 4 mm tjock tråd representerar en toppmodern och pålitlig lösning för att skapa en säker och bekväm utomhusmiljö för dina hundar. Investera i denna högkvalitativa hundgård för att säkerställa dina hundars välbefinnande och säkerhet under många år framöver.

Läs mer

Filter

Pris

6975 kr - 18900 kr

Varumärke

Visar 1 - 9 av 9 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 9 av 9 artiklar