• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Märkstift

Märkstift är ett användbart verktyg för att tydligt och enkelt märka får och andra djur. Det är ett portabelt och praktiskt sätt att skapa identifieringar och markeringar på djurens päls eller hud. Oavsett om det handlar om att skilja fårskockar åt, identifiera individer för medicinsk behandling eller helt enkelt för att hålla koll på djurens hä...

Märkstift är ett användbart verktyg för att tydligt och enkelt märka får och andra djur. Det är ett portabelt och praktiskt sätt att skapa identifieringar och markeringar på djurens päls eller hud. Oavsett om det handlar om att skilja fårskockar åt, identifiera individer för medicinsk behandling eller helt enkelt för att hålla koll på djurens hälsa och historik, är märkstift ett oumbärligt verktyg för djurhållare och lantbrukare.

Märkstift tillverkas vanligtvis med en speciell vattenbaserad eller oljebaserad färg som är säker att använda på djurets yta. Den är utformad för att vara hållbar och tålig för att klara av de påfrestningar som uppstår i djurhanteringssituationer. Färgen är oftast icke-toxisk och avsedd att vara skonsam mot djurets hud och päls.

Fördelen med märkstift är dess enkelhet och användarvänlighet. De är utformade med en spets som möjliggör precision och noggrannhet vid märkning. Det finns olika färger att välja mellan, vilket underlättar att skapa unika identifieringar för varje individ eller grupp av djur. Dessutom kan märkstift användas för att göra olika markeringar som nummer, bokstäver, symboler eller andra specifika koder som hjälper till att organisera och identifiera djurpopulationen.

Märkstift är också ett ekonomiskt och kostnadseffektivt alternativ jämfört med andra märkningsmetoder. Det är ett engångsverktyg som inte kräver komplicerad utrustning eller extra kostnader för att användas. Dess portabilitet gör det enkelt att bära med sig och använda på olika platser eller under olika omständigheter.

Förutom att användas på får kan märkstift också vara användbara för att märka andra djur som kor, getter, grisar eller lantbruksdjur i allmänhet. De kan hjälpa till att hålla reda på vaccinationshistorik, avelsinformation eller andra viktiga detaljer om djuret.

Sammanfattningsvis är märkstift ett praktiskt verktyg för märkning och identifiering av får och andra djur. Det är enkelt att använda, kostnadseffektivt och tillhandahåller tydliga och hållbara märkningar på djurens yta. Med märkstift kan djurhållare och lantbrukare effektivt organisera och övervaka sina djurpopulationer för att säkerställa deras välbefinnande och hälsa.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 50 kr

Varumärke

Visar 1 - 15 av 15 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 15 av 15 artiklar