• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Upprullare

Upprullare och uppsamlingsvinda för att enkelt ta ned och rulla upp elstängsel.

Uppsamlingsvinda till eltråd är även bra att använda då mans ätter stängsel. Allt blir enklare och tråden trasslar inte.

Effektivi och enkel stängselhantering.

När det kommer till stängselhantering är Foga en pålitlig partner med sina innovativa och användarvänlig...

Upprullare och uppsamlingsvinda för att enkelt ta ned och rulla upp elstängsel.

Uppsamlingsvinda till eltråd är även bra att använda då mans ätter stängsel. Allt blir enklare och tråden trasslar inte.

Effektivi och enkel stängselhantering.

När det kommer till stängselhantering är Foga en pålitlig partner med sina innovativa och användarvänliga produkter. Upprullare och uppsamlingsvindor från Foga är designade för att göra processen med att installera och underhålla elstängsel smidig och bekymmersfri. Här är allt du behöver veta om Foga Upprullare och Uppsamlingsvinda:

Funktioner och Fördelar

  1. Automatisk Uprullning: Foga Upprullare gör stängselhantering till en lek genom att erbjuda automatisk upprullning av stängseltråden. Detta sparar tid och ansträngning vid insamling och förvaring av stängslet när det inte används.

  2. Justerbar Upprullningshastighet: Användarna kan anpassa upprullningshastigheten efter sina preferenser och krav. Detta gör det möjligt att hantera olika stängselmaterial och arbetsförhållanden.

  3. Enkel Installation: Foga lägger stor vikt vid användarvänlighet. Upprullarna är enkla att installera och kräver ingen avancerad teknisk kunskap. Detta gör dem perfekta för både nybörjare och erfarna stängselanvändare.

  4. Hållbar Konstruktion: Tillverkade av slitstarka material, är Foga Upprullare konstruerade för att hantera påfrestningarna från olika väderförhållanden och intensiv användning. Denna hållbarhet garanterar långvarig prestanda och pålitlighet.

  5. Lätt Att Underhålla: Uppsamlingsvindorna och upprullarna kräver minimalt underhåll. De är utformade för att vara tåliga och motstå påverkan från damm, fukt och andra faktorer som kan påverka prestandan.

  6. Passar Olika Tråddiametrar: Foga Upprullare och Uppsamlingsvindor är designade för att vara kompatibla med olika tråddiametrar, vilket ger användare flexibilitet i valet av stängselmaterial.

Foga Upprullare och Uppsamlingsvinda är oumbärliga verktyg för en effektiv stängselhantering. Med automatisk upprullning, justerbar hastighet och hållbar konstruktion gör Foga det möjligt för användare att snabbt och enkelt installera, underhålla och samla in stängsel. Oavsett om du skapar temporära avgränsningar eller etablerar permanenta stängselsystem, kommer Foga Upprullare och Uppsamlingsvinda att göra stängselhanteringen till en bekväm och problemfri process. Satsa på pålitliga produkter från Foga för att säkerställa effektiviteten och hållbarheten hos ditt elstängsel.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 1150 kr

Varumärke

Visar 1 - 7 av 7 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 7 av 7 artiklar