• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken i sortimentet

Övrigt

Tillbehör till elstängsel från DeLaval

Som tex. spole kombivinda, sträckningsfjäder, hållare kombivinda, tvinnad trådspännare, handtag för trådspännare, trådspännare, stängselklubba, farmartång, fårnätssple, klämma för fårnät, gripple verktyg, åskskydd och utdragningsvinda. 

Tillbehör till Elstängsel från DeLaval. Innovation och Hållbarhet f...

Tillbehör till elstängsel från DeLaval

Som tex. spole kombivinda, sträckningsfjäder, hållare kombivinda, tvinnad trådspännare, handtag för trådspännare, trådspännare, stängselklubba, farmartång, fårnätssple, klämma för fårnät, gripple verktyg, åskskydd och utdragningsvinda. 

Tillbehör till Elstängsel från DeLaval. Innovation och Hållbarhet för Optimal Djurhantering

DeLavals sortiment av tillbehör till elstängsel är utformat för att ge lantbrukare mångsidiga och pålitliga verktyg för att skapa och underhålla effektiva elstängselsystem. Från spole kombivinda till åskskydd och utdragningsvinda, erbjuder dessa tillbehör högkvalitativa lösningar som kompletterar DeLavals övergripande engagemang för innovation och hållbarhet inom lantbrukssektorn.

1. Spole Kombivinda:

  • DeLavals spole kombivinda är designad för att enkelt rulla upp och hantera stängseltråden. Dess kompakta och lätta design gör det till ett praktiskt verktyg för installation och underhåll av elstängselsystemet.

2. Sträckningsfjäder:

  • För optimal spänning och sträckning av stängseltråd är DeLavals sträckningsfjäder ett oumbärligt verktyg. Den håller stängseltråden sträckt och säkerställer därmed systemets effektivitet och pålitlighet.

3. Hållare Kombivinda:

  • Hållare kombivinda gör att spolen är lättillgänglig och organiserad under användning. Det ergonomiska designen gör att lantbrukare smidigt kan rulla ut stängseltråden vid behov.

4. Tvinnad Trådspännare:

  • DeLavals tvinnade trådspännare är designade för att ge exakt justering av stängseltrådens spänning. Den ergonomiska handtaget och kraftöverföringen gör det enkelt att uppnå önskad spänning.

5. Handtag för Trådspännare:

  • Handtaget för trådspännare ger en bekväm och säker grepp för att använda trådspännaren. Det ergonomiska handtaget minskar trötthet under användning och gör det enkelt att justera spänningen.

6. Trådspännare:

  • Trådspännaren från DeLaval är konstruerad för att säkerställa snabb och enkel justering av stängseltrådens spänning. Dess robusta konstruktion gör den lämplig för regelbunden användning och långvarig prestanda.

7. Stängselklubba:

  • En stängselklubba är ett oumbärligt verktyg för att installera och reparera stängselstolpar. DeLavals stängselklubba är tillverkad av slitstarkt material för att klara av krävande arbetsförhållanden.

8. Farmartång:

  • För att underlätta arbete med stängselmaterial och komponenter är farmartången ett användbart verktyg. Den är utformad för att klippa, böja och forma stängseltråd med precision.

9. Fårnätssple:

  • Fårnätssple är ett specialverktyg för att enkelt fästa fårnät på stängselstolpar. DeLavals fårnätssple ger snabb och säker montering av fårnätet.

10. Klämma för Fårnät:

  • Klämman för fårnät är designad för att fästa fårnätet säkert på stängselstolparna. Den hållbara konstruktionen ger stabilitet och långvarig användning.

11. Gripple Verktyg:

  • Gripple-verktyget används för snabb och enkel installation av Gripple-trådsystem. Det möjliggör justering av trådspänning med minimal ansträngning.

12. Åskskydd:

  • Åskskyddet från DeLaval skyddar elstängselsystemet från överspänning och skador orsakade av åska. Det är en viktig komponent för att förhindra oönskade avbrott i systemets funktion.

13. Utdragningsvinda:

  • Utdragningsvindan är ett praktiskt verktyg för att enkelt rulla ut och dra in stängseltråden. Den kompakta designen gör den lätt att transportera och använda vid olika platser på gården.

DeLavals tillbehör till elstängsel representerar en integrerad och pålitlig uppsättning verktyg för lantbrukare. Med fokus på innovation, hållbarhet och användarvänlighet möjliggör dessa tillbehör optimal djurhantering och säkerhet på gården. Oavsett om det gäller installation, underhåll eller reparation av elstängselsystemet, erbjuder DeLaval lantbrukare de nödvändiga verktygen för att skapa och upprätthålla effektiva elstängselsystem.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 2500 kr

Varumärke

Visar 1 - 19 av 19 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 19 av 19 artiklar