• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken i sortimentet

Stängseltestare

Stängseltestare från DeLaval: Exakt Mätning och Säkerhet för Elstängsel

DeLavals stängseltestare är oumbärliga verktyg för lantbrukare som använder elstängsel. Dessa tester möjliggör exakt mätning av elstängselns effektivitet och ger användarna insikt om den elektriska strömmens styrka längs stängselsystemet. Här är några viktiga punkter om DeL...

Stängseltestare från DeLaval: Exakt Mätning och Säkerhet för Elstängsel

DeLavals stängseltestare är oumbärliga verktyg för lantbrukare som använder elstängsel. Dessa tester möjliggör exakt mätning av elstängselns effektivitet och ger användarna insikt om den elektriska strömmens styrka längs stängselsystemet. Här är några viktiga punkter om DeLavals stängseltestare:

1. Exakt Mätning av Elstyrka:

  • DeLavals stängseltestare ger lantbrukare möjlighet att exakt mäta den elektriska strömmens styrka längs elstängselsystemet. Detta är avgörande för att säkerställa att elstängslet fungerar som det ska och att det ger tillräckligt med avskräckning för djur.

2. Säkerhet för Användaren:

  • Stängseltestarna från DeLaval är konstruerade med säkerhet i åtanke. De erbjuder en trygg metod för att mäta elstyrkan utan att användaren behöver komma i direkt kontakt med elstängslet.

3. Mångsidiga Funktioner:

  • DeLavals stängseltestare kan ha olika funktioner, inklusive visuell eller ljudindikation av elstyrka. Vissa modeller kan också erbjuda extra funktioner, som tester för jordning och batteristatus.

4. Enkel Användning:

  • Stängseltestarna är utformade för att vara enkla att använda även för användare utan teknisk erfarenhet. Tydliga instruktioner och användarvänliga gränssnitt gör att lantbrukare snabbt kan utföra tester och utvärdera elstängselsystemets prestanda.

5. Kompakt och Bärbar Design:

  • DeLavals stängseltestare har ofta en kompakt och bärbar design, vilket gör det enkelt för lantbrukare att bära med sig dem runt gården och utföra tester på olika platser.

6. Anpassade för DeLavals Elstängselsystem:

  • Stängseltestarna är speciellt anpassade för att användas med DeLavals elstängselsystem. Detta säkerställer en smidig integration och korrekt avläsning av elstyrkan enligt systemets specifikationer.

7. Drivs av Batteri eller Solceller:

  • Vissa stängseltestare från DeLaval kan drivas av antingen batterier eller solceller, vilket ger användarna flexibilitet och hållbarhet.

Att använda DeLavals stängseltestare är en effektiv metod för att säkerställa att elstängselsystemet fungerar optimalt och att säkerheten för djur och användare upprätthålls. Dessa tester ger en värdefull insikt i elstängselsystemets prestanda och underlättar snabb upptäckt och åtgärdande av eventuella problem.

Läs mer

Filter

Pris

225 kr - 1700 kr

Varumärke

Visar 1 - 4 av 4 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 4 av 4 artiklar