• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Övrigt

Batteri, Solcellspanel och Åskskydd till Elaggregat från DeLaval. Hållbar Energiförsörjning och Säkerhet

DeLavals tillbehör, inklusive batteri, solcellspanel och åskskydd, kompletterar deras elaggregat och strävar efter att erbjuda en hållbar energiförsörjning och ökad säkerhet i lantbruksmiljöer. Här är några faktapunkter om dessa viktiga till...

Batteri, Solcellspanel och Åskskydd till Elaggregat från DeLaval. Hållbar Energiförsörjning och Säkerhet

DeLavals tillbehör, inklusive batteri, solcellspanel och åskskydd, kompletterar deras elaggregat och strävar efter att erbjuda en hållbar energiförsörjning och ökad säkerhet i lantbruksmiljöer. Här är några faktapunkter om dessa viktiga tillbehör:

1. Batteri: DeLavals batteri är en nyckelkomponent för elaggregatet och erbjuder en portabel och pålitlig energikälla. Batteriet är konstruerat för att leverera konstant ström till elstängselsystemet och säkerställer att det fortsätter att fungera även i områden där ingen annan strömkälla är tillgänglig.

2. Solcellspanel: Solcellspanelen från DeLaval möjliggör användning av förnybar energi för att driva elaggregatet. Genom att omvandla solenergi till elektricitet erbjuder solcellspanelen en hållbar och självförsörjande lösning, särskilt i avlägsna områden där konstant elanslutning är utmanande.

3. Åskskydd: Åskskyddet är utformat för att skydda elstängselsystemet, inklusive elaggregatet, från skador orsakade av åska och överspänning. DeLavals åskskydd är strategiskt placerade för att minska risken för skador och därmed säkerställa långvarig prestanda och driftsäkerhet.

4. Optimerad Batterilivslängd: DeLavals batteri är konstruerat med teknik som optimerar batteriets livslängd. Detta säkerställer långvarig och pålitlig prestanda, vilket är särskilt viktigt för att minimera underhållsbehov och driftskostnader.

5. Effektiv Energiförvaltning: Solcellspanelen och batteriet samverkar för att erbjuda en effektiv energiförvaltning. Överskott av solenergi kan lagras i batteriet för att säkerställa en konstant strömtillförsel även under perioder med svagt solljus.

6. Ökad Säkerhet och Driftsäkerhet: Åskskyddet ökar säkerheten genom att minska risken för skador orsakade av åska, vilket är särskilt relevant för att skydda både elaggregatet och andra anslutna enheter i elstängselsystemet.

DeLavals batteri, solcellspanel och åskskydd representerar integrerade lösningar som strävar efter att erbjuda lantbrukare både hållbar energiförsörjning och en ökad nivå av säkerhet för deras elstängselsystem.

Läs mer

Filter

Pris

175 kr - 5400 kr

Varumärke

Visar 1 - 9 av 9 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 9 av 9 artiklar