• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Eltråd

Eltråd till Stängsel från DeLaval. Avancerad Teknologi för Effektiv Djurhantering

DeLavals eltråd till stängsel representerar en banbrytande och pålitlig lösning för lantbrukare som strävar efter högpresterande elstängselsystem. Genom att integrera innovativ teknologi med högkvalitativa material möjliggör DeLavals eltråd pålitlig avskräckning o...

Eltråd till Stängsel från DeLaval. Avancerad Teknologi för Effektiv Djurhantering

DeLavals eltråd till stängsel representerar en banbrytande och pålitlig lösning för lantbrukare som strävar efter högpresterande elstängselsystem. Genom att integrera innovativ teknologi med högkvalitativa material möjliggör DeLavals eltråd pålitlig avskräckning och säker hantering av djur samtidigt som den uppfyller höga standarder för hållbarhet och användarvänlighet.

1. Högkvalitativa Material:

  • DeLavals eltrådar tillverkas med högkvalitativa material, inklusive ledande trådar och isolerande höljen. Detta säkerställer optimal konduktivitet och långvarig hållbarhet.

2. Ledande Trådar för Effektivitet:

  • Eltrådarna är utrustade med ledande trådar som möjliggör en effektiv överföring av elektriska impulser. Detta är kritiskt för att säkerställa att avskräckningen förblir konsekvent längs hela stängselsystemet.

3. Avancerad Teknologi för Styrning:

  • DeLavals eltrådar kan integrera avancerad teknologi för styrning av elektriska impulser. Detta möjliggör flexibel och skräddarsydd anpassning av styrkan och frekvensen hos de elektriska impulserna, vilket är användbart för olika djur och situationer.

4. Synlighet och Säkerhet:

  • För att öka synligheten och förstärka avskräckningseffekten finns DeLavals eltrådar tillgängliga i olika färger. Tydlig synlighet hjälper till att minska risken för oavsiktlig kontakt och ökar säkerheten för både djur och människor.

5. UV-resistens och Väderbeständighet:

  • Eltrådarna är konstruerade med material som är resistenta mot UV-strålning och väderpåverkan. Denna egenskap förlänger livslängden och prestandan hos eltrådarna även under extrema väderförhållanden.

6. Flexibilitet och Enkel Installation:

  • DeLavals eltrådar är utformade för flexibilitet och enkel installation. Deras flexibla natur gör dem anpassningsbara till terräng och markförhållanden, vilket underlättar installationen i olika lantbruksmiljöer.

7. Säkerhet för Djur och Användare:

  • Säkerheten är av yttersta vikt, och DeLavals eltrådar inkluderar isolerande höljen och andra säkerhetsfunktioner för att minimera risken för skador på djur och användare.

8. Kompatibilitet med Elektriska Aggregat:

  • Eltrådarna från DeLaval är designade för att vara fullt kompatibla med deras elektriska aggregat och andra komponenter i elstängselsystemet. Detta säkerställer en smidig integration och optimerad prestanda.

9. Certifierad Kvalitet från DeLaval:

  • DeLaval är känt för att leverera högkvalitativa produkter, och eltrådarna är inget undantag. De genomgår rigorösa kvalitetstester och certifieringar för att säkerställa att de uppfyller och överträffar branschstandarder.

10. Användningsområden och Mångsidighet:

  • DeLavals eltrådar är mångsidiga och lämpar sig för en mängd olika användningsområden, från att avgränsa betesmarker och hagar till att skapa temporära inhägnader för specifika ändamål.

DeLavals eltråd representerar en toppmodern lösning för lantbrukare som söker pålitlig teknologi för sina elstängselsystem. Genom att kombinera högkvalitativa material, avancerad teknologi och användarvänlig design möjliggör dessa eltrådar effektiv djurhantering och en säker arbetsmiljö på gården. Med DeLavals engagemang för innovation och kvalitet kan lantbrukare vara säkra på att deras elstängselsystem håller högsta standard.

Läs mer

Filter

Pris

125 kr - 1200 kr

Varumärke

Visar 1 - 9 av 9 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 9 av 9 artiklar