• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Elband

Elband till Elstängsel från DeLaval: Högkvalitativ Innovation för Effektiv Djurhantering

DeLavals elband till elstängsel representerar en innovativ och pålitlig lösning för lantbrukare som strävar efter högpresterande och säkra elstängselsystem. Med fokus på hållbarhet, synlighet och effektivitet ger DeLavals elband lantbrukare möjlighet att sk...

Elband till Elstängsel från DeLaval: Högkvalitativ Innovation för Effektiv Djurhantering

DeLavals elband till elstängsel representerar en innovativ och pålitlig lösning för lantbrukare som strävar efter högpresterande och säkra elstängselsystem. Med fokus på hållbarhet, synlighet och effektivitet ger DeLavals elband lantbrukare möjlighet att skapa robusta avskräckande barriärer för att hantera djur och säkra områden på gården.

1. Material och Konstruktion:

  • DeLavals elband är konstruerade med högkvalitativa material för att säkerställa en lång livslängd och motståndskraft mot väder och yttre påverkan. Typiska material inkluderar slitstarka polymerer och ledande trådar för att optimera konduktiviteten.

2. Synlighet och Mönster:

  • För att öka synligheten och därmed öka effektiviteten i avskräckningen, utformas många av DeLavals elband i olika färger och mönster. Tydlig synlighet är avgörande för att djur och människor ska kunna identifiera stängselsystemets närvaro.

3. Mångsidighet och Användarvänlighet:

  • DeLavals elband är utformade med mångsidighet i åtanke och kan enkelt anpassas för olika applikationer. Denna mångsidighet möjliggör användning både i temporära och permanenta elstängselsystem.

4. Styrka och Tålighet:

  • Styrkan hos DeLavals elband gör dem lämpliga för att skapa pålitliga avskräckande barriärer. Dessa band är konstruerade för att motstå påfrestningar från djur och väderförhållanden, vilket ger en långvarig och pålitlig prestanda.

5. Anpassad för DeLavals Elstängselsystem:

  • Elbanden är speciellt designade för att integreras smidigt med DeLavals övriga elstängselsystem. Detta möjliggör en enkel och effektiv installation och ger en sömlös interoperabilitet mellan olika komponenter.

6. Enkel Installation och Underhåll:

  • DeLavals elband är utformade för att vara lätta att installera och kräver minimalt underhåll. Detta sparar tid och arbete för lantbrukaren och ger en praktisk lösning för daglig användning.

7. Stöd för Elektriska Impulser:

  • DeLavals elband är optimerade för att effektivt leda de elektriska impulserna som genereras av elstängselsystemet. Detta garanterar att den avskräckande effekten är konsekvent och tillförlitlig.

8. Säkerhet för Djur och Användare:

  • Säkerhet är en prioritet för DeLaval, och elbanden är konstruerade för att minimera risken för skador på djur och användare. Isolatorer och andra säkerhetsåtgärder är inkluderade för att förhindra onödig kontakt.

9. Hållbarhet och Miljöhänsyn:

  • DeLavals engagemang för hållbarhet återspeglas i konstruktionen av elbanden. Materialval och tillverkningsprocesser tar hänsyn till miljöpåverkan och strävar efter att minimera koldioxidavtrycket.

Sammanfattning: DeLavals elband till elstängsel representerar en högkvalitativ och innovativ lösning för lantbrukare som söker pålitliga komponenter för sina elstängselsystem. Genom att kombinera hållbarhet, synlighet och mångsidighet möjliggör dessa elband effektiv djurhantering och säkerhet på gården, samtidigt som de uppfyller DeLavals rykte för högpresterande lantbruksutrustning.

Läs mer

Filter

Pris

275 kr - 1500 kr

Varumärke

Visar 1 - 16 av 16 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 16 av 16 artiklar