• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken i sortimentet

Isolatorer

Isolatorer DeLaval till elstängsel för djur

Isolatorer för Elstängsel från DeLaval: Effektiv Elavskiljning och Monteringsguide

Funktioner och Användningsområden: DeLavals isolatorer för elstängsel är kritiska komponenter för att säkerställa effektiv elavskiljning och därmed optimera prestandan hos elstängselsystemet. Dessa isolatorer används...

Isolatorer DeLaval till elstängsel för djur

Isolatorer för Elstängsel från DeLaval: Effektiv Elavskiljning och Monteringsguide

Funktioner och Användningsområden: DeLavals isolatorer för elstängsel är kritiska komponenter för att säkerställa effektiv elavskiljning och därmed optimera prestandan hos elstängselsystemet. Dessa isolatorer används för att förhindra att elströmmen går genom oönskade ledande material och för att hålla elstängselsystemet säkert. Här är några nyckelfunktioner och användningsområden:

  1. Material och Hållbarhet:

    • DeLavals isolatorer är tillverkade av högkvalitativa och hållbara material, vanligtvis polymerer eller andra icke-ledande material. Dessa material är konstruerade för att klara av påfrestningar från väderförhållanden och miljöpåverkan.
  2. Elavskiljning:

    • Isolatorerna förhindrar den elektriska strömmen från att jorda sig genom stängselsystemets stolpar eller andra ledande ytor. Detta säkerställer att den elektriska impulsen når djuren utan att förlora kraft genom onödig jordning.
  3. Säkerhet för Djur och Människor:

    • Genom att korrekt använda isolatorer minimeras risken för oavsiktlig kontakt med den elektriska strömmen. Detta ökar säkerheten för både djur och människor som hanterar eller befinner sig i närheten av elstängselsystemet.

Monteringsguide för Isolatorer från DeLaval
Att montera isolatorer från DeLaval kräver noggrannhet och efterlevnad av viktiga steg.
Här är en grundläggande monteringsguide:

  1. Välj Rätt Isolatormodell:

    • DeLaval erbjuder olika modeller av isolatorer för olika ändamål. Välj den modell som bäst passar ditt elstängselsystem och dess behov.
  2. Identifiera Monteringsplatser:

    • Identifiera platser längs stängselsystemet där isolatorerna ska monteras. Detta inkluderar vanligtvis stolpar och andra strukturer som behöver isoleras från den elektriska strömmen.
  3. Fäst Isolatorerna:

    • Fäst isolatorerna på de förutbestämda platserna med hjälp av medföljande monteringsmaterial. Se till att isolatorerna sitter ordentligt och säkert för att undvika förlust av elavskiljning.
  4. Anslut Elstängseltråden:

    • Anslut elstängseltråden till isolatorerna. Detta görs vanligtvis genom att tråden träs genom specifika öglor eller hållare på isolatorn.
  5. Kontrollera Isoleringen:

    • Före användning bör isoleringen kontrolleras för att säkerställa att det inte finns några fysiska skador eller brister. Detta är viktigt för att bibehålla optimal isolering och därmed säkerheten i systemet.

Materialet i Isolatorer från DeLaval: DeLavals isolatorer är vanligtvis tillverkade av polymermaterial eller andra icke-ledande material. Dessa material är utvalda för sin höga hållbarhet och motståndskraft mot korrosion och UV-strålning, vilket säkerställer långvarig och pålitlig prestanda även under krävande väderförhållanden.

Genom att använda DeLavals isolatorer på rätt sätt och följa monteringsanvisningarna kan lantbrukare säkerställa att deras elstängselsystem fungerar effektivt och säkert för att hantera djur och säkra områden på gården.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 725 kr

Varumärke

Visar 1 - 21 av 21 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 21 av 21 artiklar