• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Vågbalkar

Vågbalkar för att väga kreatur. Märke Gallagher och Tru test.

Vågbalkar är kärnan i en pålitlig vägutrustning för kreatur, och två framstående märken som utmärker sig på detta område är Gallagher och Tru-Test. Dessa instrument spelar en avgörande roll för att säkerställa noggrann viktregistrering och effektiv hantering av boskap. Låt oss fördju...

Vågbalkar för att väga kreatur. Märke Gallagher och Tru test.

Vågbalkar är kärnan i en pålitlig vägutrustning för kreatur, och två framstående märken som utmärker sig på detta område är Gallagher och Tru-Test. Dessa instrument spelar en avgörande roll för att säkerställa noggrann viktregistrering och effektiv hantering av boskap. Låt oss fördjupa oss i de avancerade funktionerna och fördelarna med dessa vågbalkar:

Gallagher Vågbalkar:

  1. W-Series Load Bars: Gallagher erbjuder en serie av W-load bars som är konstruerade för att vara robusta och hållbara. Deras högkvalitativa konstruktion gör dem idealiska för användning under olika väderförhållanden.

  2. SmartScale Technology: Gallagher Load Bars är kompatibla med SmartScale-teknologin, vilket möjliggör trådlös anslutning till viktindikatorer och molntjänster. Det ger lantbrukare möjlighet att övervaka och hantera sina djurs viktdata på ett smidigt sätt.

  3. Aluminiumkonstruktion: Många av Gallaghers load bars är tillverkade av aluminium, vilket ger en perfekt balans mellan styrka och vikt. Detta gör dem enkla att hantera och flytta vid behov.

  4. Livstidsgaranti: Gallagher står bakom kvaliteten på sina produkter och erbjuder ofta livstidsgaranti på sina vågbalkar, vilket ger lantbrukare extra trygghet och förtroende.

Tru-Test Vågbalkar:

  1. HD5T Weigh Scale Load Bars: Tru-Test HD5T Load Bars är kända för sin robusthet och förmåga att leverera exakta viktmätningar. Deras design gör dem tåliga nog att klara av påfrestningar från intensivt jordbruk.

  2. Superduty Load Bars: Tru-Test erbjuder Superduty Load Bars för användare som behöver extra hållbarhet. Dessa balkar är konstruerade för att klara av krävande arbetsförhållanden och tung användning.

  3. Bluetooth Connectivity: Tru-Test Load Bars är utrustade med Bluetooth-teknik, vilket gör det enkelt att ansluta dem till kompatibla viktindikatorer och mobila enheter för snabb och smidig dataöverföring.

  4. Enkel Installation: Tru-Test fokuserar på att göra sina vågbalkar lätta att installera och använda. Detta sparar värdefull tid för lantbrukare och underlättar integreringen av utrustningen i befintliga system.

Framtiden för Vågbalkar för Kreatur:

  1. Teknologisk Integration: Framtida vågbalkar förväntas integreras med avancerade teknologier, såsom RFID, för att möjliggöra automatisk identifiering och dataregistrering av djur.

  2. Ökad Hållbarhet: Tillverkare kommer sannolikt att fortsätta utveckla material och konstruktionsmetoder för att förbättra hållbarheten och livslängden på vågbalkar.

  3. Trådlös och Molnanslutning: Möjligheten till trådlös anslutning och molnbaserad datalagring kommer att bli allt viktigare för att göra viktdata tillgänglig och hanterbar överallt och när som helst.

  4. Sensorintegration: Införlivandet av avancerade sensorer för att mäta ytterligare parametrar, som hälsostatus och beteendemönster, kan bli en integrerad del av framtida vågbalkar.

Gallagher och Tru-Test förblir innovativa krafter när det gäller att erbjuda avancerade vågbalkar som möter de växande behoven inom nötkreaturshantering. Deras teknologiska framsteg kommer sannolikt att fortsätta forma och optimera vägutrustning för effektivt jordbruk och välbefinnande för djur.

Läs mer

Filter

Pris

13475 kr - 24000 kr

Varumärke

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 5 av 5 artiklar