• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Tillbehör

Låt oss snacka om dessa praktiska grejer som används när vi tar hand om djur på gården.

Piggplatta till bindsle:

Piggplattan är en viktig del av bindslen. Den är vanligtvis gjord av metall och har "piggar" eller spikar som sticker ut. Denna grej används för att hålla djuren på plats, speciellt om de försöker dra sig loss eller göra något bus. ...

Låt oss snacka om dessa praktiska grejer som används när vi tar hand om djur på gården.

Piggplatta till bindsle:

Piggplattan är en viktig del av bindslen. Den är vanligtvis gjord av metall och har "piggar" eller spikar som sticker ut. Denna grej används för att hålla djuren på plats, speciellt om de försöker dra sig loss eller göra något bus. Piggplattan är tålig och hjälper till att säkra djuret på ett skonsamt sätt.

Panikhake till bindsle:

Panikhaken är som en nödutgång för djuren. Det är en snabbkoppling som öppnar upp bindseln om djuret hamnar i panik eller fastnar. Den är gjord för att säkerställa att djuret inte skadar sig själv om det skulle bli rädd eller fastna på något sätt.

Bindslebygel:

Bindslebygeln är en bågeformad grej som fäster bindseln vid stället där djuret är kopplat. Den är ofta tillverkad av metall och ger en stadig punkt att fästa bindseln i. Bindslebygeln är designad för att vara stark och pålitlig, för att säkerställa att djuret hålls säkert och stabilt.

Justeringsbeslag till krubbände:

Justeringsbeslag används för att justera krubbänden, som är där djuret äter. Det är viktigt att kunna anpassa krubbänden efter djurets storlek och behov. Beslagen låter dig flytta och justera höjden eller positionen på krubbänden, vilket är användbart för att se till att djuret når maten bekvämt.

Vad man ska tänka på:

  • Säkerhet: Det allra viktigaste är att all utrustning är säker för djuret att använda. Det får inte skada eller orsaka obehag för dem.

  • Material och hållbarhet: Materialvalen är kritiska. Allt måste vara hållbart för att klara av att användas i lantbruksmiljö där det kan vara tufft och utmanande.

  • Rätt användning: Det är viktigt att använda dessa grejer på rätt sätt. Läs och följ instruktionerna för att vara säker på att djuret inte skadas och att utrustningen fungerar som den ska.

Dessa utrustningar avgörande för att ta hand om djuren på gården. De hjälper till att säkerställa att djuren är säkra, matade på rätt sätt och kan röra sig säkert. Att använda rätt material och använda utrustningen korrekt är nyckeln för att göra gårdsarbetet smidigt och tryggt.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 150 kr

Varumärke

Visar 1 - 6 av 6 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 6 av 6 artiklar