• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Kätting

Kättingar till kreatur är en grej som används på bondgårdar och lantbruk för att hålla djuren säkra och under kontroll. Låt oss snacka lite mer om detta.

Material:

Kättingar tillverkas oftast av metall, som stål eller rostfritt stål. Ibland används också galvaniserad metall för att göra dem mer hållbara och motståndskraftiga mot väder och slit...

Kättingar till kreatur är en grej som används på bondgårdar och lantbruk för att hålla djuren säkra och under kontroll. Låt oss snacka lite mer om detta.

Material:

Kättingar tillverkas oftast av metall, som stål eller rostfritt stål. Ibland används också galvaniserad metall för att göra dem mer hållbara och motståndskraftiga mot väder och slitage. Det är viktigt att kättingen är stark och pålitlig så att den håller för att säkra djuret.

Användningsområden:

  • Förflyttning och ledning: Kättingar används för att leda djur från en plats till en annan eller för att hålla dem på en bestämd plats. Till exempel när du ska flytta en ko från en hage till en annan kan du använda en kätting för att guida den på rätt väg.

  • Säkerhet vid transport: Under transport kan kättingar användas för att säkra djuren i transportfordonet. Det håller dem på plats och minskar risken för skador eller rörelse under transport.

  • Begränsning: Kättingar kan också användas för att begränsa djurets rörelseområde på ett säkert sätt. Det kan vara användbart när man vill hålla djuret på en specifik plats för utfodring eller vård.

Vad man ska tänka på:

  • Rätt längd och tjocklek: Kättingen bör vara tillräckligt lång så att djuret har rörelsefrihet, men inte för lång att det blir en säkerhetsrisk. Tjockleken på kättingen bör också vara anpassad till djurets storlek och styrka.

  • Kontrollera regelbundet: Det är viktigt att regelbundet kontrollera kättingen för slitage, rost eller andra skador. Om kättingen blir svag eller skadad bör den bytas ut för att undvika att djuret bryter loss.

  • Säker användning: När du använder kättingar är det viktigt att säkerställa att de används på ett säkert sätt för att undvika att djuret skadar sig själv eller andra.

Kättingar till kreatur en användbar utrustning inom lantbruket för att hålla djur säkra, guida dem och begränsa deras rörelseområde. Det är viktigt att använda kättingar som är tillräckligt starka och i gott skick för att säkerställa djurens säkerhet och välbefinnande. Regelbunden kontroll och ansvarsfull användning är nyckelfaktorer för att använda kättingar på ett säkert och effektivt sätt.

Läs mer

Filter

Pris

150 kr - 300 kr

Varumärke

Visar 1 - 9 av 9 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 9 av 9 artiklar