• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Tillbehör till elaggregat

Tillbehör till elaggregat. Varumärke Elephant.

Elephant Tillbehör till Elaggregat: Optimering och Mångsidighet för Elstängsel

Elephant, känd för sina avancerade elstängselteknologier, erbjuder ett omfattande utbud av tillbehör till sina elaggregat för att möta olika behov hos lantbrukare och djurägare. Dessa tillbehör är designade för att opti...

Tillbehör till elaggregat. Varumärke Elephant.

Elephant Tillbehör till Elaggregat: Optimering och Mångsidighet för Elstängsel

Elephant, känd för sina avancerade elstängselteknologier, erbjuder ett omfattande utbud av tillbehör till sina elaggregat för att möta olika behov hos lantbrukare och djurägare. Dessa tillbehör är designade för att optimera prestanda, öka användarvänlighet och säkerställa pålitlighet i olika situationer. Här är en djupdykning i Elephant Tillbehör till Elaggregat:

1. Anslutningskablar:

Elephant tillhandahåller högkvalitativa anslutningskablar som är utformade för att säkerställa en stabil och säker elektrisk anslutning mellan elaggregatet och elstängslet. Dessa kablar är tillverkade av robusta material för att klara av utomhusförhållanden och långvarig användning.

2. Jordningskabel:

För att säkerställa effektiv jordning av elstängslet och därigenom optimera dess avskräckande effekt, erbjuder Elephant jordningskablar av hög kvalitet. Dessa kablar säkerställer en pålitlig anslutning till marken och därmed en konsekvent elektrisk ström genom stängslet.

3. Batteri:

Elephant Tillbehör inkluderar även högpresterande batterier som är speciellt utvalda för användning med elaggregaten. Dessa batterier är konstruerade för lång livslängd och ger tillräcklig strömförsörjning för att hålla elstängslet aktivt och effektivt.

4. Solceller och Solpaneler:

För de som strävar efter en miljövänlig energikälla erbjuder Elephant solceller och solpaneler som kan användas för att ladda elaggregatens batterier. Dessa solenergilösningar möjliggör autonomi och minimerar driftskostnaderna över tid.

5. Åskskydd:

För att skydda elaggregatet från skador orsakade av åska och överspänning erbjuder Elephant specialdesignade åskskydd. Dessa enheter är utformade för att avleda och hantera överskott av elektricitet och därigenom förhindra skador på elaggregatet.

6. Övriga Tillbehör:

Elephant erbjuder ett brett utbud av övriga tillbehör, inklusive anslutningsenheter, monteringsmaterial och skyddshöljen, för att säkerställa att elaggregatet är korrekt installerat och skyddat mot yttre påverkan.

Elephant Tillbehör till Elaggregat är utformade med fokus på användarvänlighet, pålitlighet och hållbarhet. Genom att erbjuda högkvalitativa tillbehör strävar Elephant efter att underlätta drift och underhåll av elstängselanläggningar, samtidigt som de uppfyller de högsta standarderna för säkerhet och effektivitet. Med dessa tillbehör blir Elephant en pålitlig partner för dem som söker kompletta lösningar inom elstängselteknologi.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 650 kr

Varumärke

Visar 1 - 4 av 4 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 4 av 4 artiklar