• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken i sortimentet

Vågutrustning

Vågutrustning och tillbehör till vågar för att väga får och andra djur.

Vågutrustning och Tillbehör för Fårvägning: Gallagher och Tru-Test

Fårvägning är en grundläggande del av fåruppfödning och spelar en avgörande roll för att övervaka djurens hälsa, hantera foderintag och fatta viktiga beslut om avel och produktion. Gallagher och Tru-Test är...

Vågutrustning och tillbehör till vågar för att väga får och andra djur.

Vågutrustning och Tillbehör för Fårvägning: Gallagher och Tru-Test

Fårvägning är en grundläggande del av fåruppfödning och spelar en avgörande roll för att övervaka djurens hälsa, hantera foderintag och fatta viktiga beslut om avel och produktion. Gallagher och Tru-Test är två erkända varumärken som specialiserat sig på att tillhandahålla avancerad vågutrustning och tillbehör för fårvägning. Deras produkter erbjuder precision, hållbarhet och användarvänlighet för lantbrukare som strävar efter effektiv vikthantering.

Gallagher Fårvågar och Tillbehör:

1. Gallagher Fårvågar:

  • Gallagher erbjuder ett brett utbud av fårvågar som är kända för sin robusthet och noggrannhet. Deras fårvågar är konstruerade för att klara av de krävande förhållandena inom fåruppfödning och erbjuder olika modeller för olika behov och storlekar på besättningar.

2. TSI 2 Vägceller:

  • Gallagher TSI 2 vägceller är kännetecknade av sin noggrannhet och pålitlighet. Dessa vägceller används för att omvandla djurets vikt till en elektronisk signal och är en grundläggande komponent i Gallagher fårvågar.

3. Gallagher SmartScale:

  • SmartScale är en innovativ produkt från Gallagher som kombinerar fårvågen med en mobilapplikation för enkel och effektiv vikthantering. Lantbrukare kan övervaka och hantera viktdata från sina fårvågar direkt från sina mobila enheter.

4. Gallagher Handterminaler:

  • För användare som föredrar en portabel lösning erbjuder Gallagher handterminaler för snabb och enkel avläsning av viktdata. Dessa enheter är lätta, bärbara och gör det möjligt för lantbrukare att ha tillgång till viktig information direkt vid vågplattan.

5. Trådlös Anslutning:

  • Gallagher integrerar trådlös teknologi för att förbättra användarupplevelsen och öka flexibiliteten. Trådlös anslutning möjliggör fjärrövervakning och datainsamling, vilket är särskilt användbart för stora fårfarmar.

6. Gallagher Loadbars:

  • Loadbars är en central del av Gallagher fårvågar och ger stabila stödpunkter för djur att stå på under vägning. Dessa är konstruerade för att klara av trycket från djur och ge noggranna mätningar.

Tru-Test Fårvågar och Tillbehör:

1. Tru-Test XR-serien:

  • Tru-Test XR-serien representerar avancerad teknologi inom fårvägning. Dessa vågar är kända för sin noggrannhet och snabbhet vid vägning av djur. XR-serien erbjuder olika modeller med olika kapaciteter för att passa olika gårdssituationer.

2. Tru-Test EziWeigh-serien:

  • EziWeigh-serien från Tru-Test fokuserar på användarvänlighet och portabilitet. Dessa vågar är lätta att använda och transportera, vilket gör dem idealiska för situationer där rörlighet och flexibilitet är viktiga.

3. Tru-Test Weigh Heads:

  • Weigh Heads är centrala komponenter i Tru-Test fårvågar och är kända för sin noggrannhet och tillförlitlighet. Dessa enheter konverterar djurets vikt till digitala signaler för enkel avläsning och datahantering.

4. Bluetooth-teknologi:

  • Tru-Test använder Bluetooth-teknologi för trådlös anslutning mellan vågenheterna och andra enheter. Detta möjliggör enkel dataöverföring och möjligheten att övervaka viktdata på distans.

5. Tru-Test Loadbars:

  • Loadbars från Tru-Test är konstruerade för att vara hållbara och ge en stabil plattform för djuren under vägning. Dessa lastceller ger pålitlig och noggrann vägning även under krävande förhållanden.

6. Datahantering och Rapportering:

  • Båda varumärkena erbjuder avancerade lösningar för datahantering och rapportering. Lantbrukare kan enkelt spåra och analysera viktdata för att fatta informerade beslut om djurens hantering och produktionsplanering.

Gallagher och Tru-Test representerar ledande varumärken inom vågutrustning och tillbehör för fårvägning. Deras produkter kombinerar avancerad teknologi med användarvänlighet och pålitlighet för att möta lantbrukarens unika behov. Oavsett om det gäller robusta vågar, trådlös anslutning eller innovativa datahanteringslösningar, erbjuder både Gallagher och Tru-Test pålitliga verktyg för effektiv vikthantering inom fåruppfödning.

Läs mer

Filter

Pris

2725 kr - 140000 kr

Varumärke

Visar 1 - 13 av 13 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 13 av 13 artiklar