• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Värmearmatur

En värmearmatur eller värmelampa är en oumbärlig utrustning för uppfödare av kycklingar, höns och fjäderfä. Dessa lampor används för att ge extra värme och skapa en optimal temperaturmiljö för de unga kycklingarna och vuxna fåglarna. Värmelampor är särskilt användbara under de kallare månaderna eller när det behövs extra värme.

Värmearmaturer o...

En värmearmatur eller värmelampa är en oumbärlig utrustning för uppfödare av kycklingar, höns och fjäderfä. Dessa lampor används för att ge extra värme och skapa en optimal temperaturmiljö för de unga kycklingarna och vuxna fåglarna. Värmelampor är särskilt användbara under de kallare månaderna eller när det behövs extra värme.

Värmearmaturer och värmelampor fungerar genom att generera en strålande värme som liknar den från solen. Lamporna är vanligtvis utrustade med speciella glödlampor eller värmeelement som avger infraröd strålning. Denna värme riktas mot kycklingarna eller fåglarna och ger en behaglig och jämn temperatur i deras bo- eller uppfödningsområde.

En av fördelarna med vissa värmearmaturer är deras sparfunktion, vilket innebär att de kan använda halva effekten för att spara energi och reglera värmen efter behov. Detta är särskilt användbart när kycklingarna blir äldre och behöver gradvis vänja sig vid lägre temperaturer. Sparfunktionen gör att värmelampan kan anpassas efter deras behov och bidrar till en mer kostnadseffektiv användning av energi.

Värmearmaturer finns i olika utföranden och stilar. Vissa har en silvrig skärm som reflekterar och sprider värmen på ett effektivt sätt. Dessa reflekterande skärmar hjälper till att koncentrera värmen mot kycklingarna eller fåglarna och minimera värmeförlusten. Andra värmearmaturer har en guldfärgad skärm som ger en mjukare och mer diffus värme. Båda varianterna är effektiva och valet beror oftast på personliga preferenser och behoven hos fjäderfäna.

Värmearmaturer kan monteras på olika sätt. Vissa modeller har en klämma eller fäste som gör det möjligt att fästa lampan på sidan av en bur eller hägn. Detta ger enkel justering och placering av lampan för att rikta värmen mot det önskade området. Andra värmelampor är utformade med en hängande krok eller fäste som gör att de kan hängas upp i taket eller på en särskild lamphållare.

När du använder värmearmaturer och värmelampor är det viktigt att hålla säkerhetsfaktorer i åtanke. Placera lampan på ett säkert avstånd från strömförande ytor och undvik direktkontakt med strömförande delar. Se till att lampan är ordentligt monterad och säkrad för att förhindra olyckor eller fall. Det är också viktigt att regelbundet inspektera och underhålla lamporna för att säkerställa deras säkerhet och effektivitet.

Sammanfattningsvis är värmearmaturer och värmelampor oumbärliga tillbehör för uppfödare av kycklingar, höns och fjäderfä. De skapar en optimal och bekväm temperaturmiljö för fåglarna och hjälper till att främja deras hälsa och trivsel. Med olika modeller och stilar att välja mellan, inklusive de med sparfunktion och olika skärmfärger, kan du hitta en värmelampa som passar dina specifika behov och preferenser.

Våra värmearmaturer ger optimal värme och är utrustade med sparfunktion för energieffektivitet. Välj mellan modeller med silvrig eller guldfärgad skärm. Hitta den perfekta värmearmaturen för att skapa en behaglig och trygg miljö för dina fjäderfän.

Läs mer

Filter

Pris

175 kr - 450 kr

Varumärke

Visar 1 - 6 av 6 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 6 av 6 artiklar