• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken

Foderutrustning

Foderutrustning spelar en viktig roll i att ge hönsen en balanserad och näringsrik kost. Här är några vanliga typer av foderutrustning som används till höns:

Foderautomat: En foderautomat är en praktisk och effektiv lösning för att tillhandahålla foder till hönsen. Den är utformad för att hålla fodret torrt, rent och tillgängligt för hönsen. Fo...

Foderutrustning spelar en viktig roll i att ge hönsen en balanserad och näringsrik kost. Här är några vanliga typer av foderutrustning som används till höns:

Foderautomat: En foderautomat är en praktisk och effektiv lösning för att tillhandahålla foder till hönsen. Den är utformad för att hålla fodret torrt, rent och tillgängligt för hönsen. Foderautomater finns i olika storlekar och modeller, inklusive hängande och fristående alternativ.

Fodertråg: Fodertråg används för att servera foder till hönsen. De är vanligtvis platta eller djupa och placeras på marken eller monteras på en höjdpinne. Fodertråg är lättåtkomliga för hönsen och hjälper till att minska spill och slöseri med foder.

När du väljer foderutrustning till hönsen är det viktigt att välja produkter av hög kvalitet som är lätta att rengöra och underhålla. Det är också viktigt att kontrollera foderutrustningen regelbundet för att säkerställa att den fungerar korrekt och att hönsen har tillräckligt med tillgång till mat. En välplanerad och effektiv foderutrustning bidrar till att hönsen får en hälsosam och balanserad diet för optimala resultat.

En vägghängd foderautomat till höns är en praktisk och platsbesparande lösning för att mata dina höns på ett effektivt sätt. Denna typ av foderautomat är utformad för att monteras på väggen i hönshuset eller hönsgården och ger hönsen enkel tillgång till foder utan att ta upp golvyta.

En vägghängd foderautomat har vanligtvis en tank eller behållare för att hålla foder, vilket kan rymma olika mängder beroende på modellen. Den är utrustad med en mekanism som ger en kontrollerad mängd foder tillgängligt för hönsen när de trycker på en spak eller äter från en rännliknande konstruktion. Detta minskar matsvinnet och håller fodret torrt och rent.

En av fördelarna med en vägghängd foderautomat är att den är enkel att fylla på och rengöra. Du kan enkelt ta bort eller öppna foderbehållaren för att fylla på nytt foder och hålla den ren från eventuella spill och smuts. Dessutom är den vägghängda designen idealisk för att förhindra att hönsen klättrar eller smutsar ner fodret.

En vägghängd foderautomat är särskilt användbar om du har begränsat utrymme eller om du vill hålla golvytan fri från fodertillbehör. Den bidrar till att skapa en mer organiserad och ren miljö för dina höns och underlättar foderhanteringen.

Sammanfattningsvis är en vägghängd foderautomat till höns en praktisk och platsbesparande lösning för att mata dina höns på ett effektivt sätt. Den monteras enkelt på väggen och ger hönsen enkel tillgång till foder samtidigt som den minskar matsvinnet och håller fodret torrt och rent. Utforska olika modeller och storlekar för att hitta den vägghängda foderautomaten som passar bäst för dina höns och din hönsmiljö.

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 4300 kr

Varumärke

Visar 1 - 46 av 46 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 46 av 46 artiklar