• Leverans Se leveranstid på varje produkt
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt 89 kr - 149 kr
  • Fri frakt Vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Varumärken Över 200 varumärken i sortimentet

Stängselverktyg

Köp dina stängselverktyg som jordborr, nedslagningsrör, stängselklubba och spännverktyget gripple.

Stängselverktyg underlättar monteringen av ditt elstängsel.

Stängselverktyg För Effektiv Installation och Underhåll av Elstängsel

Att skapa och underhålla ett pålitligt elstängsel kräver rätt verktyg för att säkerställa en smidig och effektiv pr...

Köp dina stängselverktyg som jordborr, nedslagningsrör, stängselklubba och spännverktyget gripple.

Stängselverktyg underlättar monteringen av ditt elstängsel.

Stängselverktyg För Effektiv Installation och Underhåll av Elstängsel

Att skapa och underhålla ett pålitligt elstängsel kräver rätt verktyg för att säkerställa en smidig och effektiv process. Här är en närmare titt på några viktiga stängselverktyg, inklusive jordborr, nedslagningsrör, stängselklubba och det praktiska spännverktyget Gripple:

1. Jordborr För Enkel Montering av Stolpar

Jordborren är ett oumbärligt verktyg när det gäller att installera stolpar för elstängseln. Den konstrueras för att effektivt borra ner i marken och skapa ett hål för stolpen. Med olika storlekar och modeller passar jordborrar olika markförhållanden och stolpstorlekar, vilket gör dem flexibla och användbara för olika typer av installationer.

2. Nedslagningsrör Effektivt Arbetsredskap för Stolpinstallation

Nedslagningsröret är utformat för att underlätta processen att sätta ner stolpar i marken efter att hålet har borrats med jordborren. Genom att placera nedslagningsröret över stolpens topp kan användaren enkelt och säkert slå ner stolpen i det förberedda hålet, vilket sparar tid och möda jämfört med andra metoder.

3. Stängselklubba För Justering och Upprättning av Stängselnätet

Stängselklubban är ett mångsidigt verktyg som används för att justera och upprätta stängselnätet. Dess utformning gör det enkelt att hantera stängslet på ett säkert sätt och ger användaren möjlighet att snabbt göra justeringar vid behov. Stängselklubban är oumbärlig för att säkerställa att stängselnätet är korrekt spänt och ordentligt placerat.

4. Spännverktyget Grippl: För Snabb och Effektiv Spänning av Trådar

Gripple är ett innovativt spännverktyg som gör att användare snabbt och enkelt kan justera och spänna trådar inom elstängselsystemet. Det eliminerar behovet av traditionella knutar och ger möjlighet till enkel och exakt spänning. Dess kompakta och användarvänliga design gör Gripple till ett populärt val för installation och underhåll av elstängsel.

Stängselverktyg som jordborr, nedslagningsrör, stängselklubba och spännverktyget Gripple är oumbärliga för att skapa och underhålla effektiva elstängselanläggningar. Deras användarvänliga design och funktioner gör dem till pålitliga partners vid installation och underhållsarbete. Att ha rätt verktyg är nyckeln till en smidig och framgångsrik elstängselanläggning.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 1550 kr

Varumärke

Visar 1 - 12 av 12 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 12 artiklar