• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 89 kr till 149 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Ägglampa

En ägglampa, även känd som ägglysningslampa, är en användbar apparat för hönsäggsuppfödning och äggkontroll. Den används för att belysa och lysa igenom äggskalen för att få information om äggets inre struktur och utveckling.

Ägglysningslampor är vanligtvis utrustade med starkt lysande glödlampor eller LED-lampor som genererar starkt ljus. Genom...

En ägglampa, även känd som ägglysningslampa, är en användbar apparat för hönsäggsuppfödning och äggkontroll. Den används för att belysa och lysa igenom äggskalen för att få information om äggets inre struktur och utveckling.

Ägglysningslampor är vanligtvis utrustade med starkt lysande glödlampor eller LED-lampor som genererar starkt ljus. Genom att placera ägget på ägglampan och aktivera ljuset kan man se igenom äggets skal och observera vad som pågår inuti ägget. Detta kan vara särskilt användbart för att kontrollera befruktning, utveckling av foster och eventuella problem som kan uppstå under äggets utveckling.

Med en ägglampa kan man identifiera fertil ägg med hjälp av den så kallade "luftcellen" som rör sig i ett befruktat ägg. Dessutom kan man genomlysa ägget för att upptäcka eventuella missbildningar, ägglossningar, äggkapsel- eller skalproblem samt att kontrollera äggets friskhet. Detta kan vara särskilt värdefullt för uppfödare och hönsäggproducenter som vill övervaka och säkerställa äggenes kvalitet.

För att använda ägglysningslampan på ett säkert sätt är det viktigt att ha kunskap om äggens utveckling och att följa riktlinjer för användning. Äggen bör placeras på ägglampan under en kort tid och hanteras varsamt för att undvika skador. Man bör också vara medveten om att användning av ägglampa inte är nödvändig för hönsäggproduktionen, men kan vara ett användbart verktyg för dem som vill ha ökad insyn i äggenes utveckling.

Sammanfattningsvis är ägglampor eller ägglysningslampor användbara verktyg för att belysa och inspektera hönsägg. Genom att använda starkt ljus kan man observera äggets inre struktur och övervaka utvecklingen. Det är viktigt att hantera äggen försiktigt och använda ägglysningslampan på ett korrekt och säkert sätt. Utforska detta verktyg om du är intresserad av att få ökad insyn i hönsäggens utveckling och kvalitet.

Utforska användningen av starkt ljus för att identifiera befruktade ägg, kontrollera äggkvalitet och upptäcka eventuella problem. Få ökad insyn i hönsäggens hälsa och utveckling med hjälp av ägglampa.

Läs mer

Filter

Pris

325 kr - 350 kr

Varumärke

Visar 1 artikel
Till toppen av sidan
Visar 1 artikel