Birth Alarm Sändare Advanced

Birth Alarm Advanced Gallagher. Komplett och raffinerat!

    Mer detaljer

    Produkten har tyvärr utgått

    4 749 kr

      Artikelnummer
      084531
      Beskrivning

      Birth Alarm Advanced Gallagher.

      Komplett och raffinerat!

      • Pekdisplay i färg
      • Kan utökas till 4 ston
      • Möjlighet att ge en aktuell statusrapport

      Denna fölningsvakt har utvecklats som ett komplett system och funktionsprincipen är beprövad. Detta system är lätt att montera, både vid anti-rullgjorden och vid grimman.

      Det är en speciell upplevelse att se ett föl komma till världen, och som ägare till det dräktiga stoet är det en händelse du verkligen inte vill missa. Förlossningen går ofta fort, och den äger i regel rum på natten. Det är ofta svårt att bedöma exakt när förlossningen ska äga rum. Därför är det viktigt att du får en förvarning vid rätt tidpunkt.

      När värkarna börjar lägger sig stoet ner på sidan. Det är en typisk ställning under förlossningen eftersom stoet har lättare att krysta när hon ligger på sidan. Sändaren till Birth Alarm utnyttjar detta faktum. Den larmar automatiskt i det ögonblick då stoet har legat 7,6 sekunder i denna typiska kroppsposition.

      Birth Alarm Advanced är den senaste utvecklingen inom fölningsvakter. Med denna fölningsvakt kan användaren ansluta fyra olika hästar. Dessutom ger det möjlighet att övervaka hästens hälsa via den avancerade färgdisplayen. Systemet har en räckvidd på 500 meter och du kan när som helst se signalstyrkan och batteriernas laddning. Ungefär 15 procent av alla dräktiga ston sover liggande på sidan och de är alltså ett undantag från denna regel. Birth Alarm Advanced har ett särskilt sovläge som är avsett för sådana ston. Det gör att systemet med säkerhet registrerar början på förlossningen.
      Du kan också använda Birth Alarm Advanced för att övervaka hästens hälsa. Om hästen eller ponnyn exempelvis får ett kraftigt kolikanfall och lägger sig ner längre än 2 sekunder i ett kritiskt sidoläge, då aktiveras mottagarens larm automatiskt. På så sätt varnas du alltid om hästen befinner sig i ett kritiskt hälsotillstånd!

       

      Fördelarna med Birth Alarm Advanced:

      ✓ Fyra anslutna ston
      ✓ Färgdisplay som dimmar automatiskt
      ✓ Montering vid grimma eller anti-rullgjord
      ✓ Inklusive sovläge
      ✓ Inklusive kontrolläge

       

      Se mer om Birth Alarm på You Tube, klicka här.

      Diskussion
      Frågor (0)

      Det finns inga frågor just nu


      Tack för din fråga! Den har skickats till vår support.
      Ställ en fråga
      Göm formulär

      30 andra produkter i samma kategori