• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Dinosaurier Schleich

Dinosauriefigurer från Schleich

Dinosauriefigurer från Schleich är ju superhäftigt att leka med. Dinosaurier är något som fascinerar många både barn och vuxna. Visst är de häftiga? Det finns såå många olika sorters dinosaurier. I vårt sortiment har vi både de mest kända så som Tyrannosaurus Rex och Triceratops, men även lite mer ovanliga dinosa...

Dinosauriefigurer från Schleich

Dinosauriefigurer från Schleich är ju superhäftigt att leka med. Dinosaurier är något som fascinerar många både barn och vuxna. Visst är de häftiga? Det finns såå många olika sorters dinosaurier. I vårt sortiment har vi både de mest kända så som Tyrannosaurus Rex och Triceratops, men även lite mer ovanliga dinosaurier så som Carnotaurus, Allosaurus, Dimorphodon och många fler. En del är växtätare, andra är köttätare. En del är långa, andra är höga. En del kan flyga medan andra tris bäst på land. Alla har de olika egenskaper, levnadsvillkor och försvarstekniker när de möter sina fiender.

Djurfigurerna är helgjutna i stöttålig plast, vilket gör dem mycket hållbara. De är designade för att likna riktiga dinosaurier. Design och färgsättning är gjort utifrån hur forskare tror att de riktig dinosaurierna såg ut. Figurerna är till och med handmålade vilket gör att de blir mycket gedigna och detaljerade. Välj din favoritdinosaurie eller samla på ett helt gäng så blir det superkul att leka med dem tillsammans. Barnen kan bygga upp ett hem åt sina dinosaurier och leka fantasifyllda sagor om dinosaurierna.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 600 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 41 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 41 artiklar