• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 89 kr
  • Fri frakt vid köp över 1999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Lastbilar Siku

Leksakslastbilar, modellastbilar från Siku till barnens lekrum

Siku leksakslastbilar finns på Leksakscity i många olika modeller och utföranden. Det som de alla har gemensamt är att de är tillverkade av det högkvalitativa varumärket Siku. Siku är en av de största och bästa tillverkarna av modellfordon till barn på marknaden. Lastbilarnas konstr...

Leksakslastbilar, modellastbilar från Siku till barnens lekrum

Siku leksakslastbilar finns på Leksakscity i många olika modeller och utföranden. Det som de alla har gemensamt är att de är tillverkade av det högkvalitativa varumärket Siku. Siku är en av de största och bästa tillverkarna av modellfordon till barn på marknaden. Lastbilarnas konstruktion är tillverkat av metall och vissa detaljer är av plast som självklart är slagtålig. Siku har verkligen en stor bredd av modellastbilar. Djurtransport, bärgningsbil, timmerbil, lastbil med trailer, långtradare, brandbil, kranlastbil, hästransportbil, mjölkbil, lastbil med tippflak mm. Ja, listan kan göras lång. Välj och vraka i det stora sortimentet av leksakslastbilar från Siku. Kombinera gärna din leksakslastbil med något av våra fina arbetsfordon från Siku. Då blir leken ännu mer varierad då fordonen kan användas tillsammans. Timmerlastbilar är så klart extra populära, alltid lika kul för barnen att lasta timmer och köra till sågverken. Sedan är brandbilar och andra räddningsfordon också en av de mest populära leksakslastbilarna.

Lastbilarna från Siku finns i skalorna 1:87 och 1:50. Alla leksakslastbilarna är verkligen superfina och roligt att samla på. Ju fler olika man har desto roligare så klart. Då man kan leka utifrån olika teman, beroende på vilket köruppdrag man har på gång.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 475 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 36 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 36 artiklar