• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Traktorer Siku

Leksakstraktorer från Siku är lantbruksfordon i metall

Siku leksakstraktor är en väldigt populär traktor till barn. Siku har tillverkat fordonsleksaker ända sedan 1950 och är specialister på det. En av deras största produktgrupper är leksakstraktorer. Traktorer är ofta mycket populära leksaksfordon bland barn då de är så stora och kraftfulla. D...

Leksakstraktorer från Siku är lantbruksfordon i metall

Siku leksakstraktor är en väldigt populär traktor till barn. Siku har tillverkat fordonsleksaker ända sedan 1950 och är specialister på det. En av deras största produktgrupper är leksakstraktorer. Traktorer är ofta mycket populära leksaksfordon bland barn då de är så stora och kraftfulla. De är riktigt roliga och häftiga att köra runt med. Vi erbjuder en mängd leksakstraktorer från varumärket Siku. De finns i flera skalor så att du kan välja den storlek som passar er bäst. Traktorerna kan med fördel kombineras med andra leksaker från Siku och flera märken av lantbruksleksaker. Då är det extra kul om alla har samma skala så blir det mer verklighetstroget.

Siku tillverkar leksakstraktorer för många av de mest kända traktorfabrikaten så som Massey Ferguson, John Deere, Fendt, New Holland, Valtra, Claas med flera. Välj bland traktorer från just ditt favoritmärke :-) Dessa jordbruksfordon och skogsbruksfordon är detaljerade i sin design och liknar riktiga traktorer. De är tillverkade av metall för att vara extra hållbara och de har detaljer av slagtålig plast. Många av traktorerna har även frontlastare och det finns många redskap för frotlastare som tillbehör. Med dessa redskap blir traktorn ännu mer flexibel och får många användningsområden. Till exempel köra rundbalar till korna med en balgrip.

Skala 1:32 leksakstraktorer

Leksakstraktorer, tillbehör och reservdelar i storlek 1:32. Här finns massor av traktorer från Siku i många modeller. Även tillbehör så som förare, traktorredskap med mera. Reservdelar är bra om du behöver byta ut en del eller vill komplettera med en ny funktion. Traktorer i denna skala är de största leksakstraktorerna från Siku.

Skala 1:50 traktorer

Finfina leksakstraktorer från Siku som är tillverkade i skala 1:50. Med flera av dem medföljer roliga tillbehör och traktorredskap så som flak, vagnar med mera. Dessa jordbruksmaskiner är en femtiondel så stora som riktiga traktorer.

Skala 1:87 traktor som leksak

Leksakstraktorer och tillbehör som är tillverkade i skala 1:87. Claas, Fendt, John Deere med flera. Även traktorer med tillhörande släp, trailer, skogsvagn med mera.

Övriga traktorer till barnrummet

Små fina leksakstraktorer från Siku finner du här. Flera av dem har tillbehör som gör leken ännu roligare. New Holland, John Deere, Fendt och flera traktormärken. Inom denna kategori, hittar man de minsta leksakstraktorerna från Siku.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 600 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 68 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 68 artiklar