• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 89 kr
  • Fri frakt vid köp över 1999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Truck Bruder

Bruder truck, leksakstruck och gaffeltruck Linde och Euro Pallar som tillbehör

Bruder Linde truck är verkligen en superrolig leksak till barnens lek. Här kan de enkelt lasta och köra pallar upp en lastbil eller om man leker att man jobbar på ett lager. Gaffeltrucken av fabrikatet Linde är en licenstillverkad leksak mellan Bruder och Linde. Man ...

Bruder truck, leksakstruck och gaffeltruck Linde och Euro Pallar som tillbehör

Bruder Linde truck är verkligen en superrolig leksak till barnens lek. Här kan de enkelt lasta och köra pallar upp en lastbil eller om man leker att man jobbar på ett lager. Gaffeltrucken av fabrikatet Linde är en licenstillverkad leksak mellan Bruder och Linde. Man kan höja och sänka pallgafflarna precis som på en riktig truck. Till trucken passar också Bruders figurer, med en förare blir leken så klart ännu roligare. Till denna truck och andra leksakstruckar från Bruder så finns det flera tillbehör. Bland annat så finns det korgar som barnen kan ha saker i, det finns även Euro Pallar i plast om man vill ha flera att leka med. Skulle man tappa bort eller vilja byta gafflarna på Linde Trucken, så finns det även pallgafflar som tillbehör.

Om barnen vill ha en paketbil med truck så kan man välja mellan en DHL Paketbil eller en UPS Paketbil. Både den gula DHL bilen och den gyllenbruna UPS paketbilen är två klassiska paketbilar som rullar på vägarna runt om i världen. DHL från Europa och UPS från USA. Med UPS bilen så ingår även en gubbe, som kan köra handtrucken eller bilen. Till båda transportbilarna så ingår även Euro Pallar av plast. Leksakstruckar från Bruder är helt underbara leksaker till barnen och de passar fint tillsammans med övriga leksaker från Bruder. Köp din leksakstruck redan idag på Leksakscity.se.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 575 kr

Rek. ålder

3 år - 4 år

Varumärke

Visar 1 - 7 av 7 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 7 av 7 artiklar