• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Fritidsfordon

Fritidsfordon, terrängfordon som fyrhjulingar, motorcyklar, snöskoter och pistmaskiner

Fritidsfordon och terrängfordon är fordon som kan ta sig fram i hårdare terräng där de flesta andra fordon går bet. De behöver ha rejäla hjul eller larver som de tar sig fram med i terrängen. En del fordon behöver kunna ta sig fram bra på snö medan andra ford...

Fritidsfordon, terrängfordon som fyrhjulingar, motorcyklar, snöskoter och pistmaskiner

Fritidsfordon och terrängfordon är fordon som kan ta sig fram i hårdare terräng där de flesta andra fordon går bet. De behöver ha rejäla hjul eller larver som de tar sig fram med i terrängen. En del fordon behöver kunna ta sig fram bra på snö medan andra fordon behöver kunna ta sig fram bra i blandad terräng så som i skogen, på åkrar med mera. Här finns bland annat leksaksfyrhjuling som barnen kan köra med och leka med. Det finns även snöskotrar och pistmaskiner som så klart kan användas årets om i barnens lek. Leksaksfordonen kan användas såväl inomhus som utomhus.

Fyrhjulingar och ATV Leksaker

Fina leksaksfyrhjulingar som barnens leksaksfigurer kan åka runt på. En fyrhjuling kan ta sig fram bra i terrängen och har hög markfrigång. De kan köras i terräng så som i skogen och andra ställen där det är svårt att komma fram med andra fordon. Barnen kan leka att figurerna behöver åka ut till skogen och kolla läget. Se så det inte blåst ned några träd, kanske de är skogsarbetare och ska jobba i skogen, eller så vill figurerna plocka svamp eller lingon. Fyrhjulingar är roliga att köra och kan ta sig fram snabbt och enkelt. Även för bonden är de jättebra att ha för att kunna ta sig fram på åkrarna med mera för att se till djuren och grödorna.

Leksaksmotorcyklar att leka med

Roliga leksaksmotorcyklar från kända märken som Bruder, Siku med mera. Att leka med motorcyklar är alltid lika roligt. En polismotorcykeln från TEAMA med sirenljud, är så klart en av favoriterna. Sedan motorcyklar från Siku som är tillverkade i metall är så klart klassiska leksaker. Bruders leksaksmotorcyklar är tillverkade i stöttålig plast och har väldigt fina och verklighetstrogna detaljer. I en del paket ingår en bil motorcykel och figur, fler leksaker inom samma tema gör leken ännu mer komplatt. Köp din leksaksmotorcykel på Leksakscity så blir både du och barnen nöjda. Hög kvalitet och fina motorcyklar som håller i längden.

Snöskoter leksaksskoter Siku och Bruder

Snöskoter är ju med riktigt fräckt att leka med, extra kul att leka med utomhus i snön så klart. Men väl så kul att leka inomhus med, barnen kan ju leka att de kör i snön inne. Snöskoter drivs oftast med ett band undertill och bandet ger bra grepp i snön. I ett av paketen ingår också en bil och en släpkärra, så barnen kan förflytta sin snöskoter till olika roliga ställen att köra på. Superfina snöskotrar som leksaker för barn. Vu erbjuder snöskotrar från märken som Siku och Bruder mm.

Pistmaskin leksak från Siku och Bruder

En pistmaskin används för att bearbeta och röja på vägar på vintern. Pistmaskin används också i skidbackar för att flytta och rätta till snön i skidbackarna så det blir lättare att åka skidor i backarna. Det är rejäla maskiner som är så häftiga. De tar sig fram med breda larver och har snöblad för att köra undan snön. Dessa pistmaskiner är terrängleksaker från varumärket Siku, som alltid tillverkar roliga och hållbara leksaker. För visst är det mycket roligare att leka med leksaker som har hög kvalitet och som håller.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 900 kr

Rek. ålder

3 år - 4 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 52 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 52 artiklar