• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Ponsse

Ponsse leksaksskogsmaskiner som skotare och skördare för barn

Ponsse i Finland tillverkar skogsmaskiner, skördare och skotare av absolut högsta kvalitet! Ponsse grundades år 1970 och är ett familjeföretag. Ponsse säljer idag sina skogsmaskiner över hela världen och har servicecenter i över 40 länder. De är en av världens främsta tillverkare av ...

Ponsse leksaksskogsmaskiner som skotare och skördare för barn

Ponsse i Finland tillverkar skogsmaskiner, skördare och skotare av absolut högsta kvalitet! Ponsse grundades år 1970 och är ett familjeföretag. Ponsse säljer idag sina skogsmaskiner över hela världen och har servicecenter i över 40 länder. De är en av världens främsta tillverkare av skogsbruksmaskiner. De tillverkar också en av sina skördare som modellfordon att leka med för barnen, nämligen Ponsse Scorpion. Ponsses skördare har väldigt många fina detaljer. Skördaren har ett rörligt skördaraggregat, teleskopisk kran, midjestyrning och genomskinliga rutor i stöttålig plast. En superfin leksak för lek både ute och inne.

Ponsse skotare tillverkas av Emek som är en finsk leksakstillverkare. Dessa skogsmaskiner är licenstillverkade för Ponsse. De är tillverkade utefter Ponsses originalritningar av de riktiga, stora skogsmaskinerna. Skotare finns med hjul och med band. Detaljerade skotare med släp och kran för att hantera stockarna. Skotare kan kombineras med skördaren från Ponsse.

Emek grundades år 1982 i Finland. Emek är ett finskt leksaksföretag som även är specialiserade på tillverkning av leksakslastbilar som är licenstillverkade för Volvo och Scania. Emek leksakslastbilar är också jätteroliga att kombinera med dessa skotare och skördare. Så kan barnen leka att de lastar stockarna på en timmerbil och sedan kör lasset till sågverket.

Läs mer

Filter

Pris

125 kr - 900 kr

Rek. ålder

4 år - 4 år

Varumärke

Visar 1 - 4 av 4 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 4 av 4 artiklar