• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Arbetsfordon Siku

Siku entreprenadfordon, arbetsfordon och vägarbetsfordon leksaksfordon till barn

Siku har mängder med fina arbetsfordon som leksaker till barn. Här finns massor av leksaksfordon för den lilla byggarbetaren :-) Grävmaskin, lyftkran, dumper, hjullastare och ännu fler leksaksfordon. Barnen kan leka att de jobbar på en byggarbetsplats där det är da...

Siku entreprenadfordon, arbetsfordon och vägarbetsfordon leksaksfordon till barn

Siku har mängder med fina arbetsfordon som leksaker till barn. Här finns massor av leksaksfordon för den lilla byggarbetaren :-) Grävmaskin, lyftkran, dumper, hjullastare och ännu fler leksaksfordon. Barnen kan leka att de jobbar på en byggarbetsplats där det är dags att gräva undan stora stenar och göra marken slät och fin. Sten och annat material kan göras bort med den hjullastare. Sedan är det dags att hämta byggmaterialet för att börja bygga. En lyftkran kan vara toppen att ha till hands. Kanske leka att de ska bygga ett stort hus, lägenheter, en väg, en bro eller något helt annat. Arbetsfordon med frontlastare, skopa, flak med mera brukar verkligen aktivera barnen då det finns mycket att greja med och roliga funktioner. 

Modellfordonen finns i flera skalor så att du kan välja den som passar bäst för just er. Fordonen är tillverkade i hållbara material, framförallt stål samt även detaljer av slagtålig plast. Köp Siku arbetsfordon redan idag på Leksakscity.se. Rätt priser och snabb leverans.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 700 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 33 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 33 artiklar