• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Bondgårdsdjur Schleich

Bondgårdsdjur, djurfigurer från Schleich

Här finns bondgårdens alla djur så som kor, grisar, hästar, får, höns, ankor, åsnor, getter, gäss med flera. Djuren finns att beställa var för sig eller som ett helt set med flera djur. Dessa leksaksdjur är perfekta att använda tillsammans med en leksaksbondgård. Då kan djuren flytta in i ladugården, svi...

Bondgårdsdjur, djurfigurer från Schleich

Här finns bondgårdens alla djur så som kor, grisar, hästar, får, höns, ankor, åsnor, getter, gäss med flera. Djuren finns att beställa var för sig eller som ett helt set med flera djur. Dessa leksaksdjur är perfekta att använda tillsammans med en leksaksbondgård. Då kan djuren flytta in i ladugården, svinstian, stallet med mera och barnen kan även bygga upp en hage för djuren så att de kan beta utomhus. Djurfigurer är så roliga att leka med för barn i flera åldrar. De yngsta kan använda sina sinnen så som att se och känna på djuren för att bekanta sig med dem, lära sig vad de heter och utveckla motoriken genom att hålla i djuren och leka med dem. De lite äldre barnen kan med fantasins hjälp leva sig in i leken med djurfigurerna. De kan hitta på egna sagor och berättelser om djuren. Dessa berättelser skapas under lekens gång. En mycket kreativ lek där barnen dessutom får bekanta sig med alla dessa härliga djur. Barnen får då en inblick i vilken bredd av djur det finns, tänk bara så många olika kor det finns: Aberdeen Angus, Hereford, Holstein, Simmental med flera. Barnen får också en inblick i vad varje djur har för uppgift på gården. Korna ger mjölk och håller landskapet öppet genom att beta, hönsen ger ägg osv. Bonden kan odla grönsaker, spannmål med mera. Det blir en helhetssyn och visar var vi faktiskt får vår mat ifrån.

Djurfigurerna är helgjutna och har en mycket verklighetstrogen design. Färgsättningen är precis eftersom figurerna är handmålade. Helt enkelt riktigt hög kvalitet från det välkända tyska varumärket Schleich.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 375 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 40 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 40 artiklar