• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Hästar Schleich

Hästfigurer och hästtillbehör

En av Schleich mest populära figurer är såklart leksakshästar. Hästar är populära djur bland barnen och många drömmer om att ha sin alldeles egna häst. I leken blir det nästan som på riktigt. När barnen leker med sina leksakshästar kan de låtsas att de ger dem mat, ryktar, rider, tävlar och sköter om sina leksakshä...

Hästfigurer och hästtillbehör

En av Schleich mest populära figurer är såklart leksakshästar. Hästar är populära djur bland barnen och många drömmer om att ha sin alldeles egna häst. I leken blir det nästan som på riktigt. När barnen leker med sina leksakshästar kan de låtsas att de ger dem mat, ryktar, rider, tävlar och sköter om sina leksakshästar. En superrolig lek i hästvärlden. Barnen kan leka med sin hästfigur separat, tillsammans med andra leksaksdjur eller kombinera med ett stall och annan rolig hästutrustning. Hästfigurerna från Schleich håller verkligen en hög kvalitet och är detaljerat utformade. Det gör att de liknar riktiga hästar och då blir det såklart roligare att leka med dem.

Bayala magiska sagofigurer

Hästfigurer för alla som tycker om fantasy. Enhörningar och pegasushästar med vingar är magiska och ovanliga hästdjur som förekommer i sagans värld. Med dessa uppmuntras barnen till att leka fantasifulla lekar som verkligen stimulerar barnens kreativitet. Superkul! I vårt sortiment finns både föl, sto och hingst. Vi har även set med Bayalahäst med tillhörande ryttare med spännande funktioner.

Föl för hästgården

Små söta föl behövs såklart på hästgården. Här finns massor av fina föl att välja mellan. Det är något visst med föl, de är ju såå fina :-)

Schleich kvalitativa hästfigurer

Ett brett utbud av leksakshästar med Schleich goda kvalitet. Supermånga olika hästar så som Tennessee Walker, Pinto, Appaloosa, Trakehnare och många fler. Fyll upp leksaksstallet med dessa hästfigurer :-)

Set med både häst och ryttare

Att leka med hästar blir såklart extra roligt när barnen har en ryttare till hästen. Barnen kan leka att ryttaren rider hästen i full galopp. Kanske ska de också prova att hoppa över hinder eller rida som en cowboy. Människofiguren kan ta hand om hästarna och se till så att de har det bra och får mat med mera.

Hästar med tillbehör som hästtäcke, stallinredning med mera

Vi erbjuder också massor av härliga set med hästar och hästtillbehör av olika slag. Allt från hästtäcken, till stallinredning och staket för hästhagen. Roliga tillbehör som skapar en helhetskänsla i leken.

Hästutrustning med tillbehör för att ta hand om leksakshästarna

Set med hästutrustning som behövs när barnen leker att de tar hand om sina hästar. Täcke, grimma, ridhjälm, betsel och sadel är några av tillbehören som behövs för ridning och hästskötsel. Här finns även smidiga väskor med veterinärutrustning och vårdset för leksakshästarna.

Kombinera gärna hästfigurer med stallbyggnad, hö och foder, samt fler lantbruksleksaker.

Läs mer

Filter

Pris

50 kr - 500 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 132 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 132 artiklar