• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Leksaksbilar Bruder

Bruder leksaksbilar och bilar som leksaker till barn finns här på Leksakscity.se

Leksaksbilar från Bruder är verkligen superfina bilar till barnens lek. Bilar av hög kvalitet och med många roliga funktioner. Flera av leksaksbilarna har öppningsbara dörrar och transparenta vindrutor av tålig plast. Många bilar har även drag så man kan kopppla på...

Bruder leksaksbilar och bilar som leksaker till barn finns här på Leksakscity.se

Leksaksbilar från Bruder är verkligen superfina bilar till barnens lek. Bilar av hög kvalitet och med många roliga funktioner. Flera av leksaksbilarna har öppningsbara dörrar och transparenta vindrutor av tålig plast. Många bilar har även drag så man kan kopppla på olika typer av släpvagnar med mera. Till dessa leksaksbilar finns det figurer från Bruder som barnen kan använda som förare. Som exempel på en av Bruders fina leksaksbilar, så är hästtransport bilen Mercedes Benz med en häst som medföljer, så klart en av av favoriterna. Det är en bil som nästan är är hela 50 centimeter lång och den har flera öppningsbara dörrar och en bakläm som kan fällas ner baktill. Att leka med hästleksaker är ju alltid lika kul, åka på ridsporttävlingar eller åka iväg till ridbanan och öva inför nästa hästtävling. Om barnen vill ha en mindre leksaksbil, så är John Deere Gator ett bra val. Ett litet och smidigt leksaksfordon som är ett perfekt fordon för bondgården och hästgården. Bra för att ta sig mellan åkrarna och mellan gårdsbyggnaderna eller då man ska ta en runda och titta till i skogen. Leksaksbilar från Bruder har gummidäck och är tillverkade i stöttålig plast. Kvaliten är genomgående hög och bilarna ger ett högt underhållningsvärde för barnen. Leksaker som tål att lekas med och som är roliga att samla på.

Bruder polisbil, ambulans och brandbil som leksak för barn

Leka polis, ambulansförare och brandman är roligt för barnen och med Bruders fina utryckningsfordon så blir leken ännu roligare och mer verklig. Bruders fina polisbil i form av en Jeep Wrangler och RAM 2500 har sirener på taket med ljud och det medföljer även en polisfigur. Här kan barnen leka trafikpolis och hålla ordning på trafiken eller åka runt i sin polisbil och jaga tjuvar. Bruder ambulans av märket Mercedes Sprinter är en jättefin leksaksbil med många roliga funktioner. Taket kan tas av, så barnen lättare kan leka med ambulansföraren och patienter inuti ambulansen. I paketet ingår en ambulansförare, själva ambulansen och även en bår. Med ambulansbilen kan barnen leka att de rycker ut på uppdrag och räddar folk i nöd. Kanske har en bilolycka skett eller så kanske de måste ta hand om en patient som råkat ut för en annan tråkig olycka. Med båren kan man ta hand om patienten och föra den till bilen. Inuti ambulansen finns en fin inredning av diverse sjukvårdsutrustning. Bruders brandbilar finns i olika bilmärken som Jeep Wrangler Rubicon, Mercedes Sprinter, Landrover Defender Station Wagon. Med vissa av dessa brandbilar medföljer även en brandman som figur och en brandsläckare. Där det inte medföljer en brandman så finns det att köpa som tillbehör. Se en brandman med brandläckare här, vill man ha en brandman med brandstege så kan man köpa denna här. Till dessa brandbilar så kan man även komplettera med en superfin leksakslastbil i form av en brandbil. Den hittar du här. Bruder erbjuder ett komplett sortiment kring utryckningsfordon och räddningsfordon. Vilket gör leken mer verklig och levande för barnen.

Leksaksbil Bruder flak, släpvagnar och skåp

Bruder RAM 2500 Power Wagon är en röd fräck bil i Pickup utförande med flak. En tuff leksaksbil där barnen kan lasta saker på flaket och man kan även koppla på olika typer av släp som tex. hästsläp och trailers för att köra andra fordon mm. Bilen har fyra öppningsbara dörrar och genomsnkinliga rutor. Om man köper Bruders Jeep Landrover Defender artikel 02594, så får man en bil, en trailer och en snöskoter med förare. Ett jättefint fordonspaket där barnen kan leka att de ska ge sig ut på roliga äventyr med bilen och snöskotern. Kanske ska man bara ut och köra på roliga skogsvägar med Jeepen eller så kanske man ska köra snöskoter på snöskoterled. DHL transportbilen är en klassiker från Bruder som funnits länge i deras sortiment. Med den bilen medföljer även en fin liten handtruck som man kan köra med en figur från Bruder. Här kan barnen lasta varor på pallarna och leka att de ska transporteras till ett lager med mera. En superfin transportbil där man även kan koppla på en snöbplog och en snöfräs om man vill leka att man ska röja lite snö på vintern. DHL bilen har ett stort skåp där det ryms mycket roliga saker, en dörr på sidan kan öppnas och även dörrarna baktill. Dodge RAM bilen finns även att köpa där det ingår ett hästsläp och en häst. Ett roligt fordonspaket där man får mycket för pengarna, flera roliga leksaker från Bruder i ett och samma paket. RAM Power Wagon finns även med ett bilssläp där man får med en suercool sportbil en Roadster. Här kan barnen leka att de ska på tävlning med bilen och ut och raca på en racingbana. När den gula Roadster bilen behöver repareras och genomgå en service så har Bruder tagit fram ett fint verkstadsset som har artikelnummer 62110. Där ingår det en billyft, en mekaniker och en leksaksbil.

Leksaksbilar som transportbil från Bruder

Det finns även leksaksbilar med trailer för att transportera olika typer av mindre arbetsfordon som mini bulldozer, mini grävmaskiner och andra vägarbetsfordon. Med en Jeep Wrangler med släp blir transporten enkel och rolig. Även Bruders Landrover har en släpvagn för att förflytta arbetsfordon. Vill man ge sig ut och köra vattenskoter på det öppna havet eller i en sjö, ja då är Bruder Land Rover bilen med släp eller RAM 2500 Power Wagon helt perfekt. Där får barnen bilarna med släp, en figur och en fräck vattenskoter.

Om man vill ha en leksaksbil av hög kvalitet som håller i längden, då ska man köpa en bil från Bruder. De är gedigna rakt igenom och har också väldigt fina detaljer invändigt och utvändigt. Beställ enkelt din leksaksbil på Leksakscity.se. Vi skickar alltid snabbt och du får alltid det rätta priset.

Läs mer

Filter

Pris

250 kr - 800 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 34 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 34 artiklar