• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Byggnader och höbalar

Lekmiljöer och tillbehör från Siku för jordbrukslekar och lantbrukslekar

Med dessa leksaker från Siku kan barnen bygga upp en lekmiljö för lantbrukslekar, hästlekar, leka jordbruk eller skogsbonde. För den lilla skogsbonden finns det skogsset med lekplatta och träd. Perfekt att kombinera med skogsmaskiner från Siku. Det finns även en superfin bo...

Lekmiljöer och tillbehör från Siku för jordbrukslekar och lantbrukslekar

Med dessa leksaker från Siku kan barnen bygga upp en lekmiljö för lantbrukslekar, hästlekar, leka jordbruk eller skogsbonde. För den lilla skogsbonden finns det skogsset med lekplatta och träd. Perfekt att kombinera med skogsmaskiner från Siku. Det finns även en superfin bondgård med bondgårdsbyggnad som har stall och ladugård samt en hage utanför där kor eller hästar och andra djur kan beta. Detta lekset är perfekt att kombinera med traktorer, traktorredskap för Sikutraktorer och bondgårdsdjur från Siku, Britains, Schleich, Bullyland med flera i skala 1:87 eller 1:50.

Ett roligt tillbehör för barnen som leker lantbrukslekar är såklart höbalar och ensilagebalar. Barnen kan leka att de utfodrar sina boskap med gott hö som körs ut med hjälp av en traktor med frontlastare. Det är detaljerna som skapar helheten och binder ihop det hela så att lekglädjen blir superstor :-)

Läs mer

Filter

Pris

0 kr - 750 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 15 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 15 artiklar