• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 89 kr
  • Fri frakt vid köp över 1999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Bilar Radiostyrda Jamara

Radiostyrda leksaksbilar från Jamara

Vi erbjuder ett brett utbud av leksaksbilar från Jamara. Både personbilar, sportbilar och terrängbilar som barnen kan styra med fjärrkontroll. Radiostyrda leksaker är så roliga att köra. Kan användas både inomhus och utomhus. Perfekt för att köra med på garageuppfarten eller på trallen vid uteplatsen. Välj m...

Radiostyrda leksaksbilar från Jamara

Vi erbjuder ett brett utbud av leksaksbilar från Jamara. Både personbilar, sportbilar och terrängbilar som barnen kan styra med fjärrkontroll. Radiostyrda leksaker är så roliga att köra. Kan användas både inomhus och utomhus. Perfekt för att köra med på garageuppfarten eller på trallen vid uteplatsen. Välj mellan en uppsjö av häftiga bilar med olika bilmärken. Bilarna är noga detaljerade för att lika originalbilarna så mycket som möjligt.

Radiostyrda personbilar från Jamara finns i många modeller

Radiostyrda personbilar som barnen styr med fjärrkontroll. Många kända bilmärken som verkligen är lika originalbilarna i verklig storlek. Vad sägs om en Landrover, Mini Cooper eller Range Rover. Dessa och många fler finns att välja mellan i Leksakscitys sortiment. Här finns både familjebilar och sportigare varianter.

Riktigt coola sportbilar från många kända bilmärken

Riktigt sportiga bilar som barnen kan leka att de kör på bana och kanske tävlar med. Här finner du många stora och kända bilmärken inom sportbilar som McLaren, Ferrari, Lamborghini, Bugatti med flera. Massor av olika modeller och de alla håller en hög kvalitet och har riktigt häftiga funktioner och prestanda.

Kraftfulla terrängbilar som både barn och vuxna kan köra i terrängen

Terrängbilar som lämpar sig för att köra utomhus i terräng. Här finns bilar i olika prisklasser och prestanda så att du kan välja en terrängbil som passar barnens ålder. Dessa är även roliga för ungdomar och vuxna att köra. Stora däck som spinner loss och det är så kul att se bilarna ta sig fram i terrängen.

Läs mer

Filter

Pris

175 kr - 1500 kr

Rek. ålder

3 år - 8 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 17 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 17 artiklar