• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 89 kr
  • Fri frakt vid köp över 1999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Elfordon till barn

Elfordon som eltraktor, el fyrhjuling, elmotorcykel och elbil till barn från märket Jamara

Elfordon som eltraktorer, el fyrhjulingar, elmotorcyklar och elbilar till barn från Jamara, håller absolut högsta kvalitet. En eltraktor och en elfyrhjuling som barnen kan köra själva är förstås extra roliga elfordon. Att leka bonde och köra eltraktor är ...

Elfordon som eltraktor, el fyrhjuling, elmotorcykel och elbil till barn från märket Jamara

Elfordon som eltraktorer, el fyrhjulingar, elmotorcyklar och elbilar till barn från Jamara, håller absolut högsta kvalitet. En eltraktor och en elfyrhjuling som barnen kan köra själva är förstås extra roliga elfordon. Att leka bonde och köra eltraktor är alltid lika skoj. Att ta el fyrhjulingen och ge sig ut på nya äventyr är ju helt underbart. Barnen gillar verkligen att köra sin egna elmotorcykel och med en BMW elmotorcykel från Jamara blir leken ännu roligare. Deras elbilar för barn är även de väldigt roliga att köra med för barnen. Deras elfordon har många roliga och bra funktioner som starka motorer, vissa fordon har FM-Radio och vissa har flera växlar. Dessa elfordon är helt perfekta leksaker för barn från 3 år och uppåt. Extra skoj är det så klart på våren coh sommaren då barnen kan vara ute i värmen och köra med dessa elfordon. Köp ett eldrivet leksaksfordon på Leksakscity.se från märket Jamara. Så blir både du och barnet nöjda, det kan vi garantera.

Många barn drömmer om att köra sin egen bil, nu är det möjligt med dessa häftiga elbilar

Elbilar med 6 volts eller 12 volts batteri som laddas upp om och om igen. Barnen kommer vilja köra länge med dessa häftiga bilar som barnen själva kör. Bilarna är modeller av kända bilmärken som Bentley, BMW, Jaguar med flera. Bilarna har en riktigt fin design och är självklart hållbara med sig goda kvalitet.

Elfyrhjuling för barn finns med 6V eller 12V batteri

Fyrhjuling och ATV för barn. Nu kan barnen få sin egna fyrhjuling som de kan köra omkring med. Kanske har familjen en stor fyrhjuling och då kan barnen köra bredvid med sin egna fyrhjuling när det är dags för utflykt. Riktigt häftiga fyrhjulingar som är anpassade för barnens körning och har en bra prestanda.

Eltraktor för barn är perfekt för alla som är traktorintresserade

För alla traktorintresserade barn är väl en eldriven traktor den perfekta presenten. Jamaras eldrivna traktorer med 6 eller 12 volts batteri tar barnens bondgårdslek till en helt ny nivå. Nu kan barnen köra sin egen traktor och lasta saker på ett släp som traktorn kan dra. Så häftigt och roligt. 

Elmotorcykel och eldriven vespa för barn

Nu kan barnen glida fram med en elmotorcykel för barn. Här finns både sportiga motorcyklar och vespa med retro design. Riktigt fin design och dessa motorcyklars batteri laddas enkelt upp om och om igen. Många av motorcyklarna har stödhjul för att vara enklare för barnen att köra och det finns även trehjulingsmotorcykel.

Läs mer

Filter

Pris

375 kr - 3500 kr

Rek. ålder

2 år - 8 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 15 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 15 artiklar