• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Ponsse Skogsmaskiner

Modeller av skogsmaskiner Ponsse för barnen att leka med

Vi erbjuder leksaksmodeller av skogsmaskiner från Ponsse. Ponsse är ett finskt fabrikat av skogsmaskiner så som skördare, skotare med mera. Ponsse grundades är 1970 och är idag en av världens största tillverkare av skogsbruksmaskiner. De tillverkar också en av sina skördare i miniformat s...

Modeller av skogsmaskiner Ponsse för barnen att leka med

Vi erbjuder leksaksmodeller av skogsmaskiner från Ponsse. Ponsse är ett finskt fabrikat av skogsmaskiner så som skördare, skotare med mera. Ponsse grundades är 1970 och är idag en av världens största tillverkare av skogsbruksmaskiner. De tillverkar också en av sina skördare i miniformat som leksak för barn. Denna skördare finns i Leksakscitys sortiment. Skördaren har roliga funktioner så som rörligt skördaraggregat, teleskopisk kran, midjestyrning och genomskinliga rutor i stöttålig plast.

Emek har licens för att tillverka leksaksfordon från Ponsse och de tillverkar dessa skotare. Skotare som är tillverkade utefter Ponsses originalritningar för de stora skogsmaskinerna. Leksaksskotare finns med hjul samt med larvband. De har släp och kran att lyfta stockar med.

Kombinera gärna skördare och skotare med varandra så blir det extra kul :-) Först fälla trädet och ta bort kvistarna med skördaren, sedan lasta stockarna med skotaren och lägga dem på skotarens släp. Alla leksaksmaskinerna är av mycket god kvalitet och ser verklighetstrogna ut med fin design och många detaljer. Barnen kan leka med dessa leksaksmaskiner både utomhus och inomhus. Barnen kan leka att de ska såga ned träd i skogen och sedan frakta stockarna till sågverket så att de kan tillverka finfina brädor med mera. Det blir en superrolig lek för barnen.

Läs mer

Filter

Pris

625 kr - 900 kr

Rek. ålder

4 år - 4 år

Varumärke

Visar 1 - 3 av 3 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 3 av 3 artiklar