• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Scania Leksakslastbilar

Scania lastbilar som leksak för barn är tillverkade av Emek

Vi har ett brett sortiment av Scanialastbilar som tillverkas av Emek. Emek har en fabrik i Finland där de tillverkar alla leksakslastbilar. De har tillverkat leksaksfordon ända sedan 1982. Dessa lastbilar är mycket lika orginallastbilarna från Scania då Emek alltid fokuserar på både he...

Scania lastbilar som leksak för barn är tillverkade av Emek

Vi har ett brett sortiment av Scanialastbilar som tillverkas av Emek. Emek har en fabrik i Finland där de tillverkar alla leksakslastbilar. De har tillverkat leksaksfordon ända sedan 1982. Dessa lastbilar är mycket lika orginallastbilarna från Scania då Emek alltid fokuserar på både helheten och detaljerna. På så sätt blir modellastbilarna superdetaljerade och jätteroliga att leka med. Barnen kan leka med dessa lastbilar både utomhus och inomhus. De kan leka att de ska lasta saker på lastbilsflaket och att de ska köra varor med mera. Scania är ett favortitmärke bland många och dessa lastbilar är även roliga att samla på för vuxna. Vi erbjuder många olika slags lastbilar och däribland lastbil med släp, tipplastbil, kranlastbil, timmerbil, distributionsbil och mycket mer. Välj din favorit bland alla dessa kvalitativa lastbilar.

Timmerlastbilar Scania är leksakslastbilar från Emek

Vi erbjuder flera modeller av timmerlastbilar i vårt sortiment. Dessa leksakslastbilar är utformade för barnens lek och är utrustade med en kranhytt med grip som barnen kan styra och öppna med sina händer för att greppa timmerstockarna som medföljer. Barnen kan lasta stockar på det långa släpet som lastbilen från Scania har.

Brett sortiment av transportlastbilar för barn

Leksakslastbilar med transporttema så barnen kan leka att de ska lasta släpet fullt av gods av olika slag och leverera detta till när och fjärran. Barnen kan lasta sina leksaker i släpet eller varför inte leka utomhus och lasta små stenar eller annat kul. Vi har en mängd olika transportlastbilar i form av leksakslastbilar. Distributionsbil, lastväxlare, varubil, kranlastbil, lastväxlarsläp och många fler.

Läs mer

Filter

Pris

250 kr - 900 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 60 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 60 artiklar