• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 89 kr
  • Fri frakt vid köp över 1999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Volvo Leksakslastbilar

Leksakslastbilar från Emek - lastbilsmodeller av Volvo lastbilar

Emek har tillverkat leksakslastbilar ända sedan 1982. Leksaksfordonen både utvecklas och tillverkas i Finland. Dessa leksaker håller alltid en toppkvalitet och de är mycket lika originallastbilarna då de har en mycket detaljerad design. Dessa lastbilar finns bland annat som Volvol...

Leksakslastbilar från Emek - lastbilsmodeller av Volvo lastbilar

Emek har tillverkat leksakslastbilar ända sedan 1982. Leksaksfordonen både utvecklas och tillverkas i Finland. Dessa leksaker håller alltid en toppkvalitet och de är mycket lika originallastbilarna då de har en mycket detaljerad design. Dessa lastbilar finns bland annat som Volvolastbilar. De är superlika de riktiga lastbilarna från Volvo. Dessa modellastbilar kan både användas för barnen att leka med samt som samlarobjekt för vuxna. Lastbilarna finns i många olika modeller som timmerbil, lastbil med släp, lastväxlare, tippbart släp, varubil, låglastare, kranlastbil och mycket mer. Ja, helt enkelt massvis med olika lastbilar så att barnen kan leka en varierad lek med mycket skoj körning. Barnen kan leka att de lastar material som ska flyttas och köras till en annan plats med mera. Leksakerna kan användas både utomhus och inomhus. Om barnen leker ute kan de använda lastbilarna i sandlådan till exempel. Då kan barnen lasta och köra sand, grus, småsten, gräs och annat skoj.

Volvo timmerlastbil leksak för barn

Leksakstimmerbilar från Emek liknar verkligen de riktiga timmerlastbilarna från Volvo. Leksakstimmerlastbilarna har kranhytt och barnen kan styra lastbilens kran för hand. De medföljande timmerstockarna kan barnen lasta på släpet med hjälp av kranen och sedan lasta av på annan plats. Barnen kan leka att de hämtar stockar i kundernas skog och levererar till sågverket. Leksakslastbilarna har flera smidiga funktioner och kan användas såväl inomhus som utomhus.

Transportlastbilar Volvo från Emek för barnen att leka med

Massvis med kvalitativa och detaljrika Volvo transportlastbilar som är tillverkade av Emek som leksak för barnen. Här finner du allt från lastbil med släp, varubil från DB Schenker, semitrailer, lastbil med tippbart släp, lastväxlare med släp, ja listan kan göras lång. In och kika bland det breda sortimentet och välj just din favorit. Samtliga leksakslastbilar är såklart verklighetstrogna och detaljerade i utförandet.

Läs mer

Filter

Pris

275 kr - 750 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 31 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 31 artiklar