• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 89 kr
  • Fri frakt vid köp över 1999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Byggnader Bruder

Häststall, sjukhus, polisstation som leksak för barn från Bruder

Här hittar ni olika byggnader och tillbehör från Bruder. I Bruder World Serien finns ett fint litet häststall, stallbox där man får med lite stallredskap, en ryttare och en fin häst med sadel mm. Till detta häststall kan man köpa till en hästransport Mercedes Benz från Bruder, med...

Häststall, sjukhus, polisstation som leksak för barn från Bruder

Här hittar ni olika byggnader och tillbehör från Bruder. I Bruder World Serien finns ett fint litet häststall, stallbox där man får med lite stallredskap, en ryttare och en fin häst med sadel mm. Till detta häststall kan man köpa till en hästransport Mercedes Benz från Bruder, med transporten kan man ta sig till ridtävlingar med mera. Det finns också ett litet sjukhus, där man kan leka att man tar hand om sina patienter. I sjukhusleksetet ingår en sjukvårdare och en patient som kan åka rullstol. Vill man leka polis, så finns det en fin polisstation där man får med en polisgubbe och en fånge. Det ingår även en polisfyrhjuling som man kan åka runt med och fånga in tjuvarna.

Maskinhaller från Kids Globe som passar till Bruders leksaker

Maskinhallarna är tillverkade i trä och är från märket Kids Globe. Vi visar desssa leksaksmaskinhallar i denna kategori för att det är byggnader som passar till Bruders leksaker. Traktorer och redskap passar särskilt bra till dessa maskinbyggnader. Det är stora och gedigna träbyggnader av hög kvalitet som övriga leksaker från Kids Globe. Med maskinhallarna har man ett ställe att parkera sin leksakstraktor då den inte använts på gården. Det finns också en plansilo och tillbehör till plansilon från Kids Globe där man kan förvara silo på bondgården. Maskinhallarna och silon är i skala 1:16 och är helt anpassade för Bruders leksaker som också är i skala 1:16.

Läs mer

Filter

Pris

25 kr - 850 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 10 av 10 artiklar