• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Lastbilar Bruder

Bruder lastbilar Scania, MAN, Mercedes och Liebherr finns på Leksakscity

Bruder lastbilar som leksak till barn är något alldeles extra, det är verkligen superfina leksakslastbilar av absolut högsta kvalitet. Med dessa lastbilar kan barnen leka på massa roliga sätt. Lastbilarna finns i olika teman som tipplastbilar som kan köra grus, jord, sten ...

Bruder lastbilar Scania, MAN, Mercedes och Liebherr finns på Leksakscity

Bruder lastbilar som leksak till barn är något alldeles extra, det är verkligen superfina leksakslastbilar av absolut högsta kvalitet. Med dessa lastbilar kan barnen leka på massa roliga sätt. Lastbilarna finns i olika teman som tipplastbilar som kan köra grus, jord, sten med mera. Det finns leksakslastbilar med lyftkranar, som bärgningslastbilar, soplastbilar, ploglastbilar, timmerlastbilar, tankbilar, brandbilar och transportlastbilar etc. Det finns helt enkelt en hel uppsjö med lastbilar, där barnen kan välja en lämpad lastbil för att leka att de är på olika köruppdrag. En lite mindre lastbil är hästransporten Mercedes, där man kan transportera och flytta sin leksakshäst mellan olika ridtävlingar. Vill man ha en stor lastbil med roliga funktioner, då är Bruder Scania R-Series Liebherr med lyftkran en av de fräckaste lastbilarna fårn Bruder. Den är hela 60 centimeter lång och med utfälld kran blir den hela 130 centimeter hög, hur fräckt är inte det?! :) Med en kranlastbil kan barnen leka att de är på ett vägarbete, eller hjälper till med att lyfta saker vid husbyggen. Lyftkranen är roterbar 360 grader och lastbilen har nedfällbara stödben som gör att den står stadigt då man lastar med kranen. Det är helt enkelt en stor favorit bland Bruders alla lastbilar och ett måste till lekrummet. Soplastbilarna är också väldigt populära, där barnen kan leka att de åker runt och tömmer soptunnor. Med dessa lastbilar ingår också ofta soptunnor, som barnen kan fylla med lite skräp och sedan tömma dem i soplastbilen.

Bruder bärgningslastbilar med lyftkran

Med dessa fina leksakslastbilar kan barnen leka att de bärgar bilar och andra fordon som kört ner i diket eller behöver hjälp på grund av motorstopp. En lastbil ehter MAN TGA Sprinter Bärgningsbil, den har ett öppet flak med en lyftkran och ett lyftok med kedjor för att lyfta på leksaksfordon på flaket. Vill man ha en större bärgarlastbil så ska man köpa en MAN TGS Bärgningsbil där det dessutom ingår en leksaksbil, en röd tuff Roadster. Den lastbilen är hela 50 centimeter lång, har nedfällbara stödben och den ser verkligen superfin ut med fina detaljer.

Bruder timmerlastbilar Scania och MAN timmerbil

Många barn gilalr att leka med leksakslastbilar och att leka med en timmerlastbil, är så klart något av det roligaste. Här kan barnen leka att de lastar timmerstockar på skogsvägarna som sedan ska köras till ett sågverk. Scania timmerlastbilen är en större variant av lastbil och har verkligen stabil och kraftig konstruktion. Båda lastbilarna har en roterbar skogskran så barnen enkelt kan plocka upp stockarna med kranen och gripen. Gripen öppnas enkelt med handen och när man släpper gripen så griper den runt stockarna. Med dessa lastbilar så medföljer det timmerstockar, så barnen direkt kan börja lasta. Köp en timmerlastbil från Bruder, så vet du att du får en leksakslastbil av hög kvalitet och till ett bra pris.

Bruder transportlastbilar som UPS lastbil och DHL paketbil

Transportlastbilar är roliga leksakslastbilar för barner att leka med. Här kan barnen lasta på olika typer av material, gods, lådor och pallar med mera. Det finns en riktigt stor transportlastbil som heter Scania R-Series med UPS logga. I den lastbilen ryms massa saker och det medföljer också en leksakstruck med pallar. Ett roligt lekset som med fördel kompletteras med figurer från Bruder. En figur som kör lastbilen och en figur som kan köra trucken. Om man vill leka att man ska köra ut mindre lådor och paket så är paketbilarna med DHL logga och UPS logga fina transportbilar. Det medföljer också en lite mindre handtruck till dessa transportbilar. Till UPS paketbilen får man även med en förare. det finns också stora lastbilar med långa transporttrailer. Med dessa trailers så transporterar man tex. arbetsfordon som bulldozer, hjullastare, traktorgrävare med mera.

Lastbilar med tippflak för att köra grus, jord och annat material

I Bruders sortiment finns det flertalet leksakslastbilar med tippbart flak. Dessa lastbilar kallas också ibland för grusbilar, för att man kör ofta grus med dem. Här kan barnen lasta grus, sand med mera då de leker ute i sandlådan. Eller så kanske man tar med lastbilen till stranden och kör sand till ett sandslott. Leker man inomhus kan man lasta massa roliga saker som träklossar, byggklossar, legobitar och andra leksaker. Tipplastbilarna finns i olika lastbilsmärken som MAN, Scania och Mercedes mm. Detta är verkligen tåliga leksaker som tål tuff lek och dessutom är de så klart roligt att samla på lastbilar med flak från Bruder. Köp till andra arbetsfordon, vägarbetsstaket, figurer till tipplastbilarna så blir leken ännu mer verklig.

Betonglastbil och cementlastbil från Bruder

Med en betongbil kan barnen leka att de kör betong och cement ut till byggarbetsplatserna. En betonglastbil har en behållare baktill på lastbilen, som barnen kan fylla med tex. grus, jord, eller kanske riskorn om man leker inomhus. Sedan leker de då att det är betong som kommer ut ur avtappningsröret baktill. Betong används för att gjuta en platta till en byggnad eller för andra buggprojekt där det behövs betong. Betongbilarna är extra roliga för man kan snurra på dessa behållare och då skruvas material ut som finns i behållaren. Betonglastbilar finns i märken som Mack Granite, Mercedes, MAN mm.

Läs mer

Filter

Pris

175 kr - 1100 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 45 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 45 artiklar