• Leverans från 3-5 vardagar
  • Öppet köp 30 dagar
  • Frakt från 69 kr till 99 kr
  • Fri frakt vid köp över 2999 kr *Ej skrymmande gods
  • Garanti 1 år på alla varor

Figurer Bruder

Bruder figurer och gubbar till leksaker från Bruder

Kolla in dessa fina leksaksfigurer som passar till Bruders alla leksaker. Med en figur blir leken ännu roligare och mer realistisk. Med en figur från Bruder så får barnen en förare till sina leksaksfordon. Figurerna har rösliga leder i armar och ben, de kan också vinkla på huvudet. Tack vare r...

Bruder figurer och gubbar till leksaker från Bruder

Kolla in dessa fina leksaksfigurer som passar till Bruders alla leksaker. Med en figur blir leken ännu roligare och mer realistisk. Med en figur från Bruder så får barnen en förare till sina leksaksfordon. Figurerna har rösliga leder i armar och ben, de kan också vinkla på huvudet. Tack vare rörligheten på Bruders figurer så är det lätt att få dem att passa till Bruders leksaker och få dem att sitta i en traktorhytt, lastbilshytt och i andra leksaksfordon. Bruders figur med blåa byxor och bech tröja är verkligen så himla populär och har alltid varit den mest omtyckta figuren från Bruder.

Brudergubbar med tillbehör som skottkärra, verktyg och andra tillbehör

Vissa leksaksfigurer kommer med en rad olika tillbehör som tex. verkstadsutrustning, soptunnor, vedklyv, brandsläckare, olika mindre leksaksfordon, motorsåg, vägarbetsverktyg, leksakstruckar, skottkärror, med ambulanstema och polisfigurer. Bruders figur med en domkraft och verktyg är ett fint lekset som är perfekt då man ska leka att man lagar sitt leksaksfordon. Vill barnen komplettera lastbilar, olika typer av arbetsfordon så passar en gubbe med soptunna och vägarbetstema helt perfekt. Till Bruders brandbilar kan man köpa till en brandman med brandsläckare eller med en brandstege. Köp till en Bruder figur då du köper en leksak från Bruder så kommer leken för barnen bli mycket roligare och de kan hitta på massa skoj med alla dessa figurer.

Läs mer

Filter

Pris

125 kr - 350 kr

Rek. ålder

3 år - 3 år

Varumärke

Visar 1 - 12 av 21 artiklar
Till toppen av sidan
Visar 1 - 12 av 21 artiklar